Har du ett brinnande intresse för marknadsföring och är en duktig kommunikatör med en mycket god skriftlig förmåga?

Marknadsavdelningen på Linas Matkasse skapar löpande marknadsmaterial riktat mot både befintliga och nya kunder. Vår kära kollega ska nu gå på föräldraledighet och vi söker därför en Content Manager.

Om Oss

Linas Matkasse grundades 2008 av syskonen Niklas Aronsson och Lina Gebäck. Tillsammans såg de ett behov av att kunna erbjuda färdiga matkassar med hemkörning och ambitionen var, då som nu, att få fler människor att äta bättre. Genom åren har 100 miljoner portioner levererats till hushåll runt om i Sverige, från Boden i norr, till Trelleborg i söder och idag finns Linas Matkasse även i Norge, Finland och Danmark.

Dina Framtida Arbetsuppgifter

I din roll som Content Manager kommer du att vara ytterst ansvarig för framtagandet av marknadsföringsmaterial till Linas Matkasses samtliga plattformar. Detta inkluderar innehåll till vår hemsida, email, tryckmaterial, sociala medier samt reportage.

Tjänsten syftar till att säkerställa texter som både följer företagets tonalitet och marknadsmaterial som går i linje med företagets varumärkesplattform. Rollen som Content Manager är självständig roll i stora utsträckningar vilket förutsätter att du trivs med eget ansvar. Du kommer att tillhöra vår marknadsavdelning där du har ett nära samarbete med våra Projektledare och Art Directors.

Vem är du?

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning. Du har tidigare minst ett års erfarenhet som copywriter på byrå alternativ arbete på en marknadsavdelning inom ett bolag med kommersiellt fokus.

Har du tidigare erfarenhet från Active Campaign eller liknande verktyg ser vi detta som meriterande. Likaväl ser vi det som meriterande om du har tidigare erfarenhet från e-handelsbolag.

Som person tror vi att du är trygg och självgående med fokus på detaljer och resultat. Du har en god förmåga att strukturera upp texter och budskap i syfte att nå fram med huvudbudskapet till mottagaren.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss blir du en del av en snabbfotad organisation i en spännande och expansiv bransch. Du ställs ständigt inför nya utmaningar och får en stor möjlighet att påverka kommunikationen mot våra kunder. På marknadsavdelningen får du arbeta i ett team av engagerade och drivna kollegor som brinner för att driva försäljning och bygga ett av Sveriges starkaste varumärken.

Anställningsform: Heltid. Vikariat med tillträde 2019-05-01 eller enligt överenskommelse. Vikariatet kommer att löpa fram till 2019-12-31.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingStockholm
Har du ett brinnande intresse för marknadsföring och är en duktig kommunikatör med en mycket god skriftlig förmåga? Marknadsavdelningen på Linas Matkasse skapar löpande marknadsmaterial riktat mot både befintliga och nya kunder. Vår kära kollega ska nu gå på föräldraledighet och vi söker därför en Content Manager. Om Oss Linas Matkasse grundades...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group