Som digital marknadsassisten t arbetar du främst med att underhålla Lidl.se med aktuella erbjudanden och kampanjer, bygga nyhetsbrev och uppdatera vår app. Du ansvarar även för att innehållet i dessa kanaler går i linje med våra budskap i till exempel sociala medier och print. I tjänsten ingår också en del administrativa uppgifter, som att effektivisera och utveckla rutiner, dokumentera och arkivera marknadsmaterial samt följa upp våra digitala kampanjer. Du kommer dessutom att fungera som understöd vid större projekt, liksom i arbetet med att utveckla vår digitala närvaro i stort.

Din bakgrund
Vi söker dig med viss erfarenhet från till exempel en marknadsavdelning, och gärna med en medieinriktad gymnasie- eller högskoleutbildning i grunden. Du har lätt för att samarbeta med andra människor. Som person är du utåtriktad och driven och har lätt för att se vad som behöver uträttas. Det är viktigt att du är mycket noggrann och strukturerad, tänker i flera steg och är serviceinriktad.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, grundläggande teknisk och strategiskt förståelse för webb, samt känner dig hemma med Office-paketet. Visst arbete i Photoshop och InDesign förekommer, och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS- och analysverktyg, till exempel Google Analytics. Eftersom rollen är bred behöver du ha lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter och system.

Vad vi erbjuder
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs – på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademiker-förbunden.

Ansök här.

https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/lidl.png?fit=776%2C415https://i1.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/09/lidl.png?resize=150%2C150MedieJobbMarknadsföringStockholm
Som digital marknadsassisten t arbetar du främst med att underhålla Lidl.se med aktuella erbjudanden och kampanjer, bygga nyhetsbrev och uppdatera vår app. Du ansvarar även för att innehållet i dessa kanaler går i linje med våra budskap i till exempel sociala medier och print. I tjänsten ingår också en...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp