Learnster utvecklar Nästa Generations Lärplattform för utbildningsbranschen. Med hjälp av Learnsters användarvänliga plattform kan utbildningsbolag och företag som onboardar- och kompetensutvecklar nu skapa mer relevanta utbildningar och kurser, samt erbjuda nya lärmiljöer. Till vårt kontor på Office Room på Kungsholmen söker vi nu en PR ’amp Communications Manager, på deltid (50%). Du kommer att jobba nära med- och rapportera till vår CMO Peter Hedström som har lång erfarenhet inom branding, marknadsföring och digitala kanaler.

I ditt arbete kommer du primärt att jobba med att skapa PR för Learnsters räkning, men även med innehållsproduktion (content) och visuell media. Om oss Learnster startades 06 utifrån frustrationen att det inte fanns några lärplattformar på marknaden som levde upp till dagens förväntningar. 0 blev Learnster utvalt som ett av åtta bolag till STING Accelerate. Idag hjälper Learnsters lärplattform tusentals användare i över 5 länder att kontinuerligt utveckla sina kompetenser, på företag som SATSELIXIA, O’Learys och Söderberg ’amp Partners.

Vårt kärnteam består av handplockade talanger med gedigen erfarenhet inom kompletterande områden, både från startupscenen, byråsidan och kundsidan. Utöver teamet i Stockholm har vi även ett outsourcat tech team i Ukraina som löpande arbetar med att operativt utveckla vår plattform. Under 0 har vi hittills rest ansenligt kapital i två omgångar från välrenommerade investerare. Vår nästa utmaning Vi har nu lagt grunden för Learnster, sjösatt plattformen och onboardat ett större antal användare.

I och med det har vi på många sätt redan tagit oss vidare från den mest kritiska ”startup-fasen”. Framför oss ligger nu primärt att fortsätta utveckla plattformens funktionalitet, men även att nå ut utanför Sveriges gränser. Vårt mål är 00 nya kunder i slutet av 09, varav cirka 30 av dessa bör utgöras av större tjänsteföretag.Vi söker en person som kan PR, kommunikation och copywriting, och som kan ta lead på att skapa ett nätverk av relevanta influencers och presskontakter. Du kommer även ansvara för att ta fram- och driva en innehållskalender som säkrar rätt frekvens på det material som delas på våra ägda plattformar.

I din roll som PR ’amp Communication Manager ansvarar du för att varumärket Learnster inte går någon i branschen omärkt förbi, du säkerställer att vår röst bryter igenom mediebruset på rätt sätt samt att vi tilldelas välbehövligt utrymme i relevant branschpress. Som startup/scale-up med extremt höga ambitioner lovar vi ingen spikrak resa. Däremot garanterar vi en utvecklande arbetsplats där du själv är med och sätter ramarna för din egen medverkan, utveckling och målbild! Ditt arbete kommer ha mycket direkt påverkan på uppsatta KPI: er såsom ”acquisition” och ”engagement”.

Erfarenheter ’amp Färdigheter ) + års erfarenhet från PR, BB marknadsföring, kommunikation och innehållsproduktion från välrenommerad PR/Contentbyrå, alternativt från relevant tjänst på kundsidan. Tidigare arbete i utbildningsbranschen är meriterande. ) Kunnig inom sociala medier och hög plattformskunskap inom Linkedin, Facebook och Twitter. 3) Erfarenhet från att blogga inom BB och med stor passion för- och hög kompetensnivå inom skrivandets konst överlag.

4) Kunskaper inom relevanta ordbehandlingsprogram och Press/PR-plattformar. Erfarenhet från bildbehandlingsprogram och rörlig media är meriterande. 5) Svenska och engelska flytande i tal och skrift på businessnivå. Ytterligare språk är meriterande.

6) Social, effektiv och utåtriktad lagspelare med stort driv! Varför du ska välja Learnster Vi är en ambitiös startup med stora möjligheter till att växa i Sverige och internationellt. Vi har ett starkt team som supportar varandra. Du kommer jobba nära vår CMO och komplettera med dina färdigheter inom PR och innehållsproduktion.

Marknadsmässig lön och förmåner som ökar i takt med att vi skalar upp. Möjlighet att få vara med och påverka och förändra utbildningsbranschen – en bransch som är mer aktuell är någonsin! Vi träffar kandidater löpande och vill anställa rätt person så fort som möjligt. Ansök redan idag så hörs vi så snart som möjligt!

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Learnster utvecklar Nästa Generations Lärplattform för utbildningsbranschen. Med hjälp av Learnsters användarvänliga plattform kan utbildningsbolag och företag som onboardar- och kompetensutvecklar nu skapa mer relevanta utbildningar och kurser, samt erbjuda nya lärmiljöer. Till vårt kontor på Office Room på Kungsholmen söker vi nu en PR ’amp Communications Manager, på...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group