Convini – Mat och Kaffe på Jobbet – erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker – allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget 145 anställda, över 1 500 kundföretag med måltidsbutiker och cafélösningar samt en omsättning på 310 miljoner kronor. En omsättning som har mer än fyrdubblats de senaste 10 åren. Convini har verksamhet i Stockholm/Mälardalen, Göteborg och Malmö med omnejd. Convini Kaffe AB som driver varmdryckskonceptet tillhandahåller marknadens bästa kaffemaskiner. Receptprogrammerade för optimal smak och kontinuerligt kvalitetssäkrade av passionerade Caféansvariga – dvs ”ditt café på jobbet”. Mer information om företaget finns på www.convini.se

Är du en stjärna på att skriva kreativa och säljande texter? Är du dessutom grafiskt kunnig och vet hur man skapar innehåll som når ut digitalt? Har du koll på sociala medier och den digitala utvecklingen? Då kan detta uppdrag vara något för dig. Vi söker en copywriter/skribent på heltid med start omgående. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan i dag! 

DITT UPPDRAG
Som copywriter/skribent på Convini ingår du i vårt framåtlutade och förändringsbenägna marknadsteam. Vi jobbar nära våra säljare, övriga Convinikollegor och våra externa byråer. Vi letar efter dig som är en skicklig skribent och som även har intresse, erfarenhet och inte minst ett öga för formgivning.

Hos oss kommer du att ansvara för att skapa kreativ och vass kommunikation gentemot både kunder och konsumenter utifrån Convinis varumärkesriktlinjer. Du skapar innehåll, allt från bloggposter, konceptbeskrivningar och webbcontent till nyhetsbrev, månadskampanjer och pushmeddelanden. Stort som smått! Du är nyfiken och håller dig ständigt uppdaterad och ajour inom sociala medier och digital utveckling.

DU ÄR
För att trivas hos oss är du självgående och proaktiv. Du har ett tydligt eget driv, initiativförmåga och ett välutvecklat strategiskt tänk. Du är innovativ och nyfiken, social och prestigelös. Du gillar att vara där det händer och är inte rädd för att hugga i. Sist men inte minst är det viktigt för dig att ha kul på jobbet!

DU KAN
Du har relevant utbildning inom journalistik och/eller media och kommunikation. Vi tror att du har några års erfarenhet av arbete med innehåll i digitala kanaler. Du är en god kommunikatör och en skicklig skribent med känsla för både språk och tonalitet. Du är en fena på Photoshop och InDesign.

HÄNG MED PÅ RESAN – SÖK IDAG!
Ansök snarast då vi behandlar ansökningarna löpande, dock senast 18 feb. Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Marknadschef Marie Mets, marie.mets@convini.se / 070-628 98 78 alt. HR-Chef Mikael Buskas, mikael.buskas@convini.se / 070-088 60 06. Är det dig som vi precis har beskrivit så skicka in din ansökan tillsammans med ett material du producerat som du känner dig stolt över. Gärna ett arbetsprov som rymmer både text och bild.

Ansök här.

MedieJobbJournalistik & CopywritingSverige
Convini – Mat och Kaffe på Jobbet - erbjuder måltidskoncept för mat, mellanmål samt kalla och varma drycker - allt som behövs för att tillgodose behovet av mat och dryck på arbetsplatser. Sedan starten 1995 har familjeföretaget Convini ökat stadigt i omsättning, antal anställda och kunder. Idag har bolaget...

MedieJobbs facebook group

Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp