Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer vi genom att skapa trygghet och närhet på ett enkelt, naturligt vis, alltid med Stockholmarnas bästa i åtanke!

Arbetet

Som kreativ kommunikatör kommer du att arbeta på Länsförsäkringar Stockholms marknad- och kommunikationsavdelning där du ansvarar för att skapa säljdrivande och varumärkesbyggande kundkommunikation genom text, bild och rörligt material.

Till vardags kommer du:

  • Producera varumärkesbyggande och kommersiellt content (text, bild och rörligt) till alla våra köpta och egna kanaler
  • Producera innehåll och budskap till Social Media
  • Producera innehåll/budskap för våra automatiserade kunddialoger/utskick

Ditt huvudsakliga arbete handlar om att löpande ta fram och publicera innehåll med mål om att tillsammans med våra interna beställare, marknadsteamet och partners bygga upp och utveckla vår närvaro i digitala kanaler.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du är en proaktiv kreatör med stor talang för bild, text och storytelling och har förmågan att skapa kommersiella budskap såväl som relationsbyggande innehåll anpassat efter respektive kanal och målgrupp.

Du har stor kunskap om hur det digitala ekosystemet samverkar och passion för digital kommunikation med kunden i fokus. Som person är du kreativ, nyfiken och tycker om att arbeta i team där arbetsuppgifterna varierar beroende på idé och mål.

Du måste vara flexibel, självständig och ha en vilja att engagera dig i helheten – inte bara dina ansvarsområden. Du har troligtvis en kreativ bakgrund med fokus på digital kommunikation och erfarenhet av att skapa relevant och kommersiellt innehåll för såväl social media som display, kampanjsidor och CRM.

Som person är du social och har lätt för att omvandla utmaningar till möjligheter. Du gillar ett högt tempo där många kanaler och intressenter samspelar och är van att löpande optimera innehåll och rapportera resultat.

Vi tror att du har dessa konkreta erfarenheter:

  • Uttag och utveckling av Social mediestrategier
  • Operativt producerat material för sociala kanaler, e-dr, DR samt webb (grafik och text)
  • Van att arbeta utifrån en varumärkesplattform och bidra till att utveckla den framåt.
  • Utbildning i och vana vid att arbeta i Adobe Suite (Photoshop, Illustrator, Premier eller motsvarande).
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Information och ansökan

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Johanna Herrmann, chef Marknad & Kommunikation, tel 076-1402406. Facklig kontaktperson för FORENA är Lars Dahl, tel 08-562 831 63 och för SACO Pier Cosini, tel 08-562 837 66. Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 15 januari 2019. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan den 15/1.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Vår vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och dit kommer...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group