Söker du en tjänst där du har stort eget ansvar och får informera om KRAV märkta produkter? Då är denna roll något för dig! Marknaden för KRAV-märkta produkter ökar och i och med det växer vår organisation snabbt. Idag är vi ca 30 personer anställda på vårt aktivitetsbaserade kontor i centrala Uppsala. Vi söker nu en kommunikatör till ett vikariat på ca 1 år som vill bli en del av Marknadsavdelningen och brinner för att nå ut med KRAVs budskap till utvalda målgrupper.

Ditt nya arbete
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Hitta, boka, projektleda och genomföra konsumentinriktade evenemang och mässor.
Samordna KRAVs utåtriktade kommunikation
Delta i butiksprojekt
Arbetet innebär även delaktighet vid framtagande av trycksaker riktade emot konsument. Rollen innehåller ansvar för ambassadörsverksamheten vilket betyder ett ansvar för rekrytering och utbildning av befintliga ambassadörer. Du kommer även att ansvara för att hantera KRAVs sponsringsförfrågningar samt leda projektet merekoiskolan.se för att sprida webbaserat material.

Vem trivs här?
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller några års erfarenhet inom arbete på marknadsavdelning eller med projektledning. För att trivas i rollen som Kommunikatör är du en person som har förmåga att självständigt ta initiativ och är orädd för att skaffa nya kontakter. Du arbetar snabbt och flexibelt då du kommer ha egen projektbudget samt ansvar för att driva egna projekt. En stor del av jobbet kommer även vara att ansvar för att sammanhålla KRAVs externa kommunikation kring kampanjer mot konsument.

Som person är du engagerad och har förmåga att självständigt ta initiativ och fullfölja projekt från start till slut. Då tjänsten innebär att ha många bollar i luften samtidigt arbetar du strukturerat, snabbt och flexibelt. Resor är en del av jobbet och B-körkort är ett krav för arbetet. En fördel är om du har erfarenhet från att jobba med dagligvaruhandeln då en del av tjänsten riktar sig emot kommunikation i butik. Meriterande är även erfarenhet av att arbete med sociala medier och webb.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete, en jämställd verksamhet, ett aktivt friskvårds­arbete och flexibla arbetstider. För oss är det självklart att mångfald berikar verksamheten och vi strävar efter ökad mångfald och jämn fördelning mellan män och kvinnor. Som anställd i organisationen arbetar du för långsiktig hållbarhet genom att vara öppen, pålitlig, lyhörd och kunnig. KRAV och Marknadsavdelningen utvecklas hela tiden vilket betyder att dina uppgifter och ansvar kan komma att utvecklas i takt med att KRAVs utmaningar förändras. Vi utgår från att du tycker KRAVs manifest för godare mat, www.krav.se/vart manifest är något som du tycker att det är värt att jobba hårt för.

Sök redan idag!
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 15 juli 2016. Observera att intervjuer kommer ske under vecka 30. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna de Verdier, tel. 070-33 66 456.
Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationUppsala
Söker du en tjänst där du har stort eget ansvar och får informera om KRAV märkta produkter? Då är denna roll något för dig! Marknaden för KRAV-märkta produkter ökar och i och med det växer vår organisation snabbt. Idag är vi ca 30 personer anställda på vårt aktivitetsbaserade kontor...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp