En kommunikativ och nätverkande roll med säljinslag, för dig med erfarenhet från liknande organisationer och arbetsområden. I dina arbetsuppgifter ingår att skapa kontakt med skolor och elever för att berätta om en framtid inom besöksnäringen, värva nya medlemmar samt arbeta servicefokuserat och utåtriktat med långsiktigt relationsskapande. Regionen omfattar Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten samt Gävleborg med undantag av landskapet Gästrikland.

Rollen som kommunikatör innebär mycket resor och du företräder Visita och Visita Norrland i olika sammanhang så som mässor, skolbesök och i relationen till myndigheter, organisationer och medlemmar. Du har till uppgift att aktivt arbeta med skolkontakter, värvning av nya medlemmar, informationsspridning samt delta i diverse projekt som främjar regionens tillväxt inom de segment som gynnar våra medlemmar. Vi söker en engagerad och självständig kommunikatör som utåtriktat, med en öppen personlighet ska initiera och genomföra projekt inom regionens arbete.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom kommunikation eller minst 3 års erfarenhet av arbete inom kommunikationsområdet. Du är en van projektledare och tycker om att tala inför människor på ett entusiasmerande sätt. Du trivs med att ha många saker på gång samtidigt utan att något ramlar mellan stolarna. Vi ser att du har erfarenhet från besöksnäringen och ett bra regionalt kontaktnät inom politik/näringsliv.

Dina huvudsakliga uppgifter;

  • Nätverksskapande, relationsbyggande i kontakten med skolor
  • Medlemsrekrytering
  • Lokalt utveckla och förankra Visitas budskap inom regionen
  • Skapa nätverk för regional opinionsbildning och påverkan inom, för Visita, prioriterade områden
  • Skapa goda medlemsrelationer i form av medlemsträffar och event

– B-körkort krävs.

– Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska.

Det här får du;
Du blir en av ca 60 medarbetare på Visita. Vi har en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär där vi har roligt på jobbet. Det syns också i den senaste medarbetarundersökningen där hela 100 % tycker att de har ett meningsfullt jobb. De flesta är placerade i Stockholm, du kommer att arbeta tillsammans med en kollega centralt i Östersund. Som kommunikatör tillhör du Visitas centrala kommunikationsavdelning bestående av 11 personer och rapporterar till kommunikationschefen. Vi erbjuder rikslunchkort, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag, friskvårdsinsatser och tjänstepension enligt en ITP-liknande plan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationÖstersund
En kommunikativ och nätverkande roll med säljinslag, för dig med erfarenhet från liknande organisationer och arbetsområden. I dina arbetsuppgifter ingår att skapa kontakt med skolor och elever för att berätta om en framtid inom besöksnäringen, värva nya medlemmar samt arbeta servicefokuserat och utåtriktat med långsiktigt relationsskapande. Regionen omfattar Västernorrland,...