Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Kommunikationsavdelningen söker vi en

Kommunikatör

Välkommen till en av Sveriges snabbast växande kommuner! Här pågår landets enskilt största VA-utbyggnad och vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till att vara en expansiv kommun i tillväxt i både stads- och landsortsmiljö. Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabrikslokaler och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare. Samtidigt förvaltar vi det kulturhistoriska arvet från Sveriges främsta keramiker och designer. Mitt i allt myller av utveckling och nybyggaranda finns vi på kommunikationsenheten för att skapa ett mervärde till våra kunder genom att belysa och berätta om de olika projekten som finns bland oss.

Vi arbetar både operativt och strategiskt och arbetet är omväxlande, utmanande och spännande. Genom ett flexibelt förhållningssätt och förståelse för de olika förutsättningar våra verksamheter har, så erbjuds vi en ständig möjlighet till utveckling och vi bygger kontinuerligt vårt nätverk inom organisationen.

I rollen som kommunikatör hos oss erbjuds du ett omväxlande arbete i en trivsam miljö. Vi gör stort som smått, och ansvarar för delar eller hela processer beroende på uppdragets karaktär. Enheten ansvarar för kommunens externa och interna kanaler och hanterar både direkta grafiska uppdrag och förmedling av desamma till partners. Vårt primära fokus är medborgaren och vi säkerställer budskap och kanalval genom att vara stöd till chefer och den övriga organisationen.

Vi söker dig som har en treårig akademisk examen inom kommunikation. Då rollen är relativt junior ser vi gärna att du har 1-2 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll och en nyfikenhet och vilja att utvecklas och växa med oss. Du behöver ha en mycket god stilistisk förmåga och kunna formulera texter för olika kanaler och målgrupper, allt från reportage och beslutsunderlag till rutiner och inlägg på sociala medier. Om du saknar erfarenhet från kommunal verksamhet har du förmågan att snabbt sätta dig in i de särskilda förutsättningar som gäller i en politiskt styrd organisation.

Genom att ha ett fokus på process och resultat samt en förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter, så kan du arbeta självständigt och med eget driv ta dig an de olika arbetsuppgifter som enheten hanterar. Du arbetar tätt tillsammans med våra seniora kommunikatörer och bidrar till att processer och produktioner utvecklas efter beslutad tidplan.

Erfarenhet från väsentliga verktyg som InDesign och Photoshop är ett krav. Det är även att krav att du har erfarenhet av webbpublicering.

Kommunikationsenheten består idag av sju personer och vårt arbete styrs av de behov verksamheterna har samt de långsiktiga mål som vi satt upp. Tillsammans förvaltar och utvecklar vi de kanaler enheten ansvarar för samt är ett operativt och strategiskt stöd för våra chefer och medarbetare i det dagliga arbetet. Vårt mål är att fortsätta utveckla kommunikationen inom kommunen samt att säkerställa ett integrerat kommunikationsarbete av hög kvalitet.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast.
För att stimulera intern rörlighet kommer vi i denna rekrytering särskilt att beakta interna sökande.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 14 september 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Ljunggren, enhetschef, på 08-570 470 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08-570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.

När du söker jobb i Värmdö kommun behandlas din ansökan som en inkommen handling och kommunen har därför skyldighet att spara dina uppgifter i två år. Efter två år raderas uppgifterna. Tänk på att personuppgifter kan komma att lämnas ut i samband med utlämnande av ansökningshandlingar enligt offentlighetsprincipen.

Ansök här.

Omer RosenbaumPR & KommunikationVärmdö
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Till Kommunikationsavdelningen söker...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group