Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissue industrin – från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även produkter och tjänster till Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper. Till vår verksamhet söker vi nu en skicklig och engagerad kommunikatör.

Som kommunikatör hos oss ansvarar du för att planera, utveckla och följa upp företagets internkommunikation bland annat som redaktör för personaltidning och intranät. Arbetet är varierande och innebär bland annat planering och produktion av webbsidor, trycksaker, presentationsmaterial och artiklar både för internt och externt bruk, samt arrangemang av olika aktiviteter. Du kommer även att ha en nyckelroll när det gäller att stärka vårt varumärke via web och sociala medier samt vara ett stöd för verksamheten när det gäller kommunikation, marknadsföring av företagets produkter och tjänster vid mässarrangemang, konferenser och riktade kampanjer.

För att lyckas i den här rollen bör du som söker ha universitets/högskoleutbildning inom media och kommunikation eller motsvarande erfarenhet/utbildning. Du bör ha flera års erfarenhet inom yrket och goda kunskaper i Officepaketet och Adobe CS programvaror. Kunskaper i Lotus Notes och Sharepoint är meriterande.

Du som söker ska ha lätt att samarbeta, men även kunna driva arbetet framåt på egen hand. Kreativitet, flexibilitet och god kommunikationsförmåga är ett krav. Mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift är en förutsättning. Resor ingår i tjänsten.

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete med skiftande utmaningar i en innovativ och internationell miljö med engagerade och trevliga kollegor. Du får också tillgång till en flora av förmåner såsom friskvårdsbidrag, träning på arbetstid, sjukvårdsförsäkring samt att hyra Valmetstugor/lägenheter i Sverige och utomlands. Som anställd i Valmet erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter och rörlighet inom företaget.

Intresserad?

För mer information om tjänsten kontakta Katarina Åhsberg, Sr Marketing Manager, 054 17 12 12
För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Maria Emanuelsson, 054-17 15 28

MedieJobbPR & KommunikationKarlstad
Valmet AB i Karlstad är en komplett leverantör av maskiner, utrustning och tjänster för kunder inom den globala tissue industrin - från idé till färdigt papper. Vi optimerar kundernas processer och erbjuder även produkter och tjänster till Eftermarknad och Service inom affärsområdena Tissue och Paper. Till vår verksamhet söker...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group