Mitt i Stockholm-Uppsalaregionen, och med Arlanda och världen som granne, ligger Vallentuna kommun. Utvecklingstakten är hög efter att en ny vision antagits som tar sin utgångspunkt i det strategiska läget. Vallentuna ska tillvarata de unikt goda förutsättningarna och ta plats i centrum. Med mod att gå före ska vi skapa ett Vallentuna där människor och idéer växer. För att nå våra mål arbetar vi med att utveckla service, bemötande och tillgänglighet.

 

Kommunikations- och marknadsavdelningen är en del av kommunledningskontoret och arbetar både styrande och stödjande gentemot hela organisationen.

Kommunikations- och marknadsavdelningen består av 22 medarbetare och omfattar kommunikation, marknadsföring, näringsliv och IT. Det operativa kommunikations- och marknadsföringsarbetet leds av en enhetschef och planeras och organiseras kommunövergripande. Vi gör kommunen öppen, transparant och tillgänglig. Förmedlar den gemensamma visionen, mål och värderingar. Skapar stolthet, samhörighet och engagemang. Vi bygger allianser och skapar samverkan.

 

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör och webbredaktör arbetar du huvudsakligen med att utveckla och kvalitetssäkra innehållet på vallentuna.se och kommunens intranät. Du skapar förutsättningar och medverkar till att ta fram lösningar som krävs för att nå målen som leder till resultat och positiva effekter för invånarna. Tjänsten som kommunikatör och webbredaktör sträcker sig till årsskiftet, med möjlighet till förlängning.

I ditt arbete får du vägledning och stöd av avdelningens strateger. Vi samverkar såväl inom vår avdelning, med övriga kommunorganisationen som med externa parter.

 

Kvalifikationer

  • goda kunskaper om webben som kanal är ett krav
  • krav på god förmåga att planera, producera och förmedla målgruppsanpassad kommunikation utifrån underlag
  • Kunskaper i publiceringsverktyget EPI-server är meriterande
  • kunskaper i att anpassa innehåll för webb och sociala medier
  • kunskaper i klarspråk och tillgänglighet är meriterande
  • du behärskar den strategiska kommunikationens olika byggstenar och har förståelse för data, nyckeltal och vägen till resultat och effekter för våra invånare, kunder och medarbetare
  • kunna prioritera insatser i de verktyg och kanaler som leder till våra invånare, kunder och medarbetare.
  • du behöver kunna växla obehindrat mellan olika typer av kanaler och verktyg och ha lätt för att lära och ta till dig nya kunskaper

 

Personliga egenskaper

  • god förmåga att planera, prioritera och återkoppla
  • lätt att sätta dig in i nya situationer och att medverka till lösningar som leder till resultat för invånarna
  • utvecklad samarbetsförmåga för samverkan inom avdelningen och med andra specialistkompetenser

 

Information

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Vi tillämpar individuell lönesättning. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vallentuna kommun använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen.

Sista ansökningsdag är den 7 juni 2020.

Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

För mer information kontakta: Kommunikation och marknadschef, Henrik Kelfve Tel: 076-641 49 90 eller henrik.kelfve@vallentuna.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Mitt i Stockholm-Uppsalaregionen, och med Arlanda och världen som granne, ligger Vallentuna kommun. Utvecklingstakten är hög efter att en ny vision antagits som tar sin utgångspunkt i det strategiska läget. Vallentuna ska tillvarata de unikt goda förutsättningarna och ta plats i centrum. Med mod att gå före ska vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group