Hos oss får du möjligheten arbeta brett med hela kommunikatörens verktygslåda. Du planerar, formulerar och genomför olika kommunikationsinsatser både internt och externt.

Arbetet innebär att såväl ge strategiskt kommunikationsstöd som direkt operativa uppgifter, exempelvis formulera pressmeddelanden och uppdatera digitala kanaler.

 

Kvalifikationer

För att lyckas i uppdraget måste du snabbt kunna sätta dig in i komplexa frågeställningar för att kunna omsätta dessa till begriplig och effektiv kommunikation. Du förstår vikten av att vara lyhörd för verksamhetens behov för att i din expertroll kunna ge det stöd som skapar bäst kommunikativt värde för organisationen.

Du trivs med att ta strukturerat ansvar för dina uppdrag, samtidigt som du gillar att arbeta kreativt i ett team. Din språkliga förmåga är utmärkt och du har ett starkt målgruppstänk.

Du har en god känsla för layout och du behärskar de vanligaste Adobe CS-programmen som Photoshop och InDesign.

Tomelilla kommun står inför flera spännande satsningar där bland annat digital utveckling, varumärkesprofilering och medborgardialog står i starkt fokus. Vi ser därför gärna att du är extra bra på digital kommunikation. Har du jobbat med att utveckla närvaro i sociala medier är det en merit.

Vi vill att du har en eftergymnasial examen i kommunikationsvetenskap eller annan utbildning vi finner likvärdig. Är den på högskole-/universitetsnivå är det meriterande.

Du bör ha en god erfarenhet av att arbeta inom kommunikationsområdet.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationTomelilla
Hos oss får du möjligheten arbeta brett med hela kommunikatörens verktygslåda. Du planerar, formulerar och genomför olika kommunikationsinsatser både internt och externt. Arbetet innebär att såväl ge strategiskt kommunikationsstöd som direkt operativa uppgifter, exempelvis formulera pressmeddelanden och uppdatera digitala kanaler.   Kvalifikationer För att lyckas i uppdraget måste du snabbt kunna sätta dig...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group