Arbetsuppgifter
Som kommunikatör kommer du att ingå avdelningens kommunikationsstöd. Du ger råd och stöd till chefer i verksamheten i deras kommunikation, både extern och intern. Du stödjer verksamheten i den planerade kommunikationen med att ta fram kommunikationsplaner och aktiviteter tillsammans med dem. Du förstår de kommunikativa processerna. Du är ett stöd i val av kanaler, analys av målgrupper, budskapsformuleringar och vid mediakontakter. Du fångar upp händelser i verksamheten som är intressanta att göra nyheter av dem samt bevakar vilka ärenden och beslut som det finns behov av att kommunicera. Du skriver och arbetar med webb och andra digitala kanaler. Du ska kunna projektleda och driva projekt eller medverka i projekt inom kommunikationsområdet.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetsprover kommer att krävas. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! . Kvalifikationer
• Utbildning i kommunikation eller annan jämförbar utbildning
• Erfarenhet av arbete med digitala kanaler och i sociala medier
• Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande
• Erfarenhet av att projektleda kommunikationsprojekt
Personliga egenskaper
• Du ska ha förmåga att se möjligheter på såväl strategisk som operativ nivå och kunna förmedla dina iakttagelser på ett enkelt och lättförståeligt sätt.
• Du har ett helhetsperspektiv men förstår att i detaljerna finns möjligheterna.
• Du måste kunna formulera dig väl i tal och skrift samt också kunna utforma och publicera kommunikationsinsatser så att de får avsedd effekt.
• Du kan arbeta självständigt med att strukturera och planera ditt arbete och gillar att anta nya utmaningar.
• Du är serviceinriktad, prestigelös, har lätt för att samarbeta och skapa förtroende hos avdelningens interna kunder. Framförallt har du en styrka i att få saker gjorda.
• För dig är det självklart att våra interna kunder är i fokus och att vårt gemensamma mål är att alltid ha invånarens perspektiv. Du ska ha förståelse för att beslutad vision och mål är det som avgör i vilken riktning som vi kommunicerar och att det är kommunledningen som sätter agendan.
• Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid val av medarbetare.

Arbetsplatsen
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 68 000 personer här. I Täby byggs många bostäder, fler företag etableras och kommunen satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby – att växa med.

Kommunikationsavdelningen är en del av kommunledningskontoret med uppdraget att stödja verksamheter och avdelningar i deras kommunikationsarbete. Vi samordnar och driver övergripande utveckling inom kommunikationsområdet och ansvarar för strategier, riktlinjer och verktyg. Avdelningen ansvarar för kommunens olika gemensamma kanaler. Avdelningen ska bidra till att stärka förtroendet för Täby kommun genom en sammanhållen, tydlig och lättillgänglig kommunikation. Kommunikationen ska bidra till att det ska vara enkelt att bo och jobba i Täby kommun.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationTäby
Arbetsuppgifter Som kommunikatör kommer du att ingå avdelningens kommunikationsstöd. Du ger råd och stöd till chefer i verksamheten i deras kommunikation, både extern och intern. Du stödjer verksamheten i den planerade kommunikationen med att ta fram kommunikationsplaner och aktiviteter tillsammans med dem. Du förstår de kommunikativa processerna. Du är ett...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp