Till vår koncerngemensamma avdelning Corporate Communications söker vi nu en Kommunikatör. Uppdraget för avdelningen är att ansvara för intern och extern kommunikation. Vi arbetar nära ledningen och verksamheten med kommunikation som ett strategiskt verktyg. Det innebär ett strategiskt och operativt ansvar för koncerngemensamma kanaler som till exempel intranät, extern webb, interntidning och årsredovisning. Avdelningen har även ett ansvar för mediakontakter och kriskommunikation. Vi är ett engagerat team på tre medarbetare som brinner för kommunikation, att ständigt utveckla hur vi kommunicerar för att på bästa sätt bidra till vår affär och en hållbar morgondag. Som koncernfunktion sker mycket av arbetet i samordning och samarbete med bolagen som ingår i Stena Metallkoncernen och andra funktioner. Avdelningen har också ett nära samarbete med Corporate Marketing.

Arbetsuppgifter

Ditt uppdrag som kommunikatör är brett, omväxlande och utmanande. Du kommer arbeta både operativt och strategiskt. Du kommer att ansvara för att planera, genomföra och utvärdera olika kommunikationsaktiviteter och projekt, främst inriktat på intern kommunikation men också extern kommunikation.

I rollen som kommunikatör ingår det också att ta fram budskap, skriva och kvalitetssäkra texter av olika slag. Du arbetar i en roll med många kontaktytor och har samtidigt mycket frihet i hur du lägger upp ditt arbete och hur du kombinerar dina ansvarsområden på bästa sätt. Samtidigt har du stöttning och inspiration från dina kollegor på avdelningen och arbetar utifrån en gemensam årsplan.

Vem är du?

Vi söker dig som har en bred bakgrund inom kommunikation och flera års arbetserfarenhet inom området. Vi vill att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation.

Som person är du mål- och resultatinriktad och du prövar gärna olika vägar, tänker nytt och ser utvecklingsmöjligheter. För dig är det naturligt att kommunikation är nära kopplad till företagets strategi och mål. Du är samarbetsinriktad, tydlig och har lätt för att skapa förtroende på alla nivåer. Att arbeta strategiskt och få gehör för dina tankar och idéer är en av dina styrkor samtidigt som flexibilitet och förmåga att ställa om när förutsättningar förändras är en viktig egenskap då vår verksamhet präglas av ett högt tempo och ständig utveckling.

Vi ser gärna att du har arbetat i en internationell miljö och du ska behärska engelska flytande i både tal och skrift.

Ansök här.

Omer RosenbaumPR & KommunikationGöteborg
Till vår koncerngemensamma avdelning Corporate Communications söker vi nu en Kommunikatör. Uppdraget för avdelningen är att ansvara för intern och extern kommunikation. Vi arbetar nära ledningen och verksamheten med kommunikation som ett strategiskt verktyg. Det innebär ett strategiskt och operativt ansvar för koncerngemensamma kanaler som till exempel intranät, extern...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group