Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket av forskningen handlar om frågor som rör Östersjö- och Östeuropaområdet. På Södertörns högskola blandas ämnen, perspektiv, människor och erfarenheter. Här finns de nyfikna och de ifrågasättande. De som söker oväntade kombinationer, utveckling och utmaningar.

Nu söker vi en funktionsansvarig kommunikatör med eventfokus

Vill du jobba med att utveckla högskolans eventfunktion? Vi söker en kommunikatör med projekt- och eventerfarenhet.
Kommunikationsavdelningen vid Södertörns högskola leds av kommunikationschefen och består av ca 20 medarbetare inom intern- och extern kommunikation, marknadsföring, webbförvaltning, projektledning och eventservice. Avdelningens uppdrag är brett och vi stöttar varandra vid toppar i arbetsbelastningen.
Kommunikationsavdelningen har ett inkluderande synsätt och eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Arbetsuppgifter
I rollen som funktionsansvarig kommunikatör med fokus på event kommer du att samordna, arbetsleda och utveckla eventgruppens alla uppdrag. Eventgruppen består av tre medarbetare som ansvarar för interna och externa event inom högskolan. Uppdragen varierar mycket i storlek och ansvar. Det kan till exempel handla om högskolans deltagande i SACO-mässan, den Akademiska högtiden, terminsstarts- och avslutningsceremonier, seminarier och konferenser. I rollen ingår också att vara operativ i form av att projektleda vissa uppdrag samt att ansvara för kommunikation relaterat till uppdragen. För de större projekten genomför du också uppföljningar och mätningar. I flera fall kommer du ha kontakter med leverantörer och samarbetspartners.
Du kommer också att delta i planeringen och hanteringen av avdelningens kommunikation i olika kanaler och vid behov stödja avdelningens övriga arbete.

Kvalifikationer
Du har en högre utbildning inom kommunikation eller marknadsföring samt erfarenhet av att arbeta på en kommunikationsavdelning, marknadsavdelning och/eller kommunikationsbyrå. Du har erfarenhet av projektledning och är van att samverka med olika människor. Du har stor erfarenhet av att anordna olika events, både inom egna lokaler och på andra platser. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på universitet eller högskola.

För att trivas här bör du ha ett intresse för samhällsfrågor. Du har mycket lätt för att samarbeta med många olika personer och skapar goda relationer. Du är en lagspelare och en kreativ problemlösare som fokuserar på en hög servicegrad och leveranssäkerhet. Du arbetar strukturerat, är bra på att prioritera och du har förmågan att överblicka och se samband. Du har en mycket god administrativ förmåga

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök här

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Södertörns högskola är ett lärosäte i Stockholm som utbildar, forskar och samverkar för en hållbar samhällsutveckling. På högskolan finns drygt 11 000 studenter, cirka 70 program och 270 kurser. Utbildning och forskning bedrivs inom humaniora, samhällsvetenskap, teknik och naturvetenskap. Högskolan erbjuder också polisutbildning och lärarutbildning med interkulturell profil. Mycket...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group