Vi söker en kommunikatör med webbinriktning.
Tjänsten är organisatoriskt placerad på kommunledningsförvaltningens kansliavdelning. För det kommunövergripande informationsarbetet finns även en informatör. Kommunikatören och informatören har ett nära samarbete och ska vid behov kunna ersätta varandra. Varje förvaltning har en eller flera webbredaktörer och andra tjänstepersoner som i större eller mindre omfattning arbetar med kommunikationsfrågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Utveckla, underhålla och administrera kommunens webbplats och intranät både vad gäller tekniklösningar, design, struktur och innehåll.
Stödja webbredaktörerna i deras arbete.
Ta fram och underhålla webbstrategi, webbpolicy och andra dokument som stödjer verksamheten.
Utveckla och delta i utvecklingen av webbanknutna tjänster och funktioner.
Delta i kommunövergripande informationsarbete.
Fungera som kommunikatör för kommunledningsförvaltningen.
Delta i kommunens arbete med platskommunikation.
Hantera kommunens bilder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad kommunikatör eller har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. Du ska ha yrkeserfarenhet av webbproduktion och annat kommunikationsarbete, såväl operativt som strategiskt. Bred teknisk kompetens och erfarenhet av webbverktyget Episerver är meriterande.

Du är kommunikativ, drivande, utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du sätter dig snabbt in i nya verksamheter med förmåga att fånga upp behov. Du är bra på att arbeta i projektform samt är aktiv och lyhörd. Det blir många kontaktytor och förväntningar att hantera, så din förmåga att prioritera och samarbeta kommer att utmanas.

Du har god stilistisk förmåga och producerar material av hög kvalitet. Du är en van och skicklig skribent. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med flera kommunikationskanaler. Du är beredd på att arbeta med kvalificerade och ibland mer rutinbetonade arbetsuppgifter och har förståelse för hur styrprocesser och verksamheter fungerar i offentlig sektor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort är ett krav.
Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSjöbo
Vi söker en kommunikatör med webbinriktning. Tjänsten är organisatoriskt placerad på kommunledningsförvaltningens kansliavdelning. För det kommunövergripande informationsarbetet finns även en informatör. Kommunikatören och informatören har ett nära samarbete och ska vid behov kunna ersätta varandra. Varje förvaltning har en eller flera webbredaktörer och andra tjänstepersoner som i större eller...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp