Region Uppsalas cirka 12 000 medarbetare verkar för länets cirka 370 000 invånare. Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter. Vår verksamhet behöver trygga, välinformerade chefer och medarbetare – vill du vara med och bidra till det?

Ditt uppdrag
Vi söker en erfaren kommunikatör som centralt ansvarar för att stötta Regionkontorets HR-avdelning med kommunikativt stöd. På strategisk och operativ nivå driver och omsätter du kommunikationsinsatser i samarbete med kollegor på regionens övriga förvaltningar. Läs mer om vår verksamhet på vår www.regionuppsala.se.

Din kompetens
Du har relevant utbildning på högskolenivå och flera års erfarenhet av kommunikationsarbete. Du är skicklig på att snabbt förstå kommunikationsbehov, formulera dig samt driva fram och genomföra kommunikationslösningar. Kunskaper i Office 365, Episerver och erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation är meriterande, liksom erfarenhet från internkommunikation och förädling av arbetsgivarvarumärken. Du har förmåga att se uppdraget ur ett helhetsperspektiv och kunna anpassa kommunikationen utifrån verksamhet (HR) och målgrupp (chefer/medarbetare).

Vi söker en initiativrik och självgående person som är utåtriktad och relationsskapande, en som tycker om att arbeta operativt men är även strategisk och analytisk.

Vi erbjuder

Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala. Vårt ljusa fina kontor finns intill Resecentrum – att pendla hit är enkelt. Dessutom kan en stor del av arbetet utföras på distans. Kommunikationsavdelningen på Regionkontoret erbjuder dig 10 supertrevliga kollegor, avdelningen med högst trivsel enligt medarbetarenkäten!
På övriga förvaltningar finns ytterligare cirka 25 kloka kommunikationskollegor. Välkommen till en arbetsplats där vi skapar samhällsnytta.

Tjänsten är en visstidsanställning på 80 procent i minst ett år, med goda möjligheter att övergå till en tillsvidareanställning.
Tillträde enligt överenskommelse.
Intervjuer kan komma att ske löpande.
Arbetstidens fördelning över veckan kommer vi överens om utifrån dina behov och önskemål. Önskar du heltidstjänst kommer vi att verka för det.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här.

Vill du veta mer?
För frågor välkommen att kontakta kommunikationsdirektör Rebecca Fredriksson,
rebecca.fredriksson@regionuppsala.se, 072 147 94 08.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Saco, Vision och Vårdförbundet är företrädesvis representerade vid arbetsplatsen.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationUppsala
Region Uppsalas cirka 12 000 medarbetare verkar för länets cirka 370 000 invånare. Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter. Vår verksamhet behöver trygga, välinformerade chefer och medarbetare – vill du vara med och bidra...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group