Tjänsten som kommunikatör är nyinrättad och ingår organisatoriskt i avdelningen Kundcenter där kommunens reception och växel, bibliotek, besöksnäring, kultur och fritid, information/kommunikation och IT ingår. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med kommunens informationsstrateg samt vår finskspråkiga kommunikatör/projektledare.

Som kommunikatör arbetar du med alla typer av uppdrag som förekommer på en kommunikationsenhet. Du kommer att arbeta konsultativt med att identifiera kommunikationsbehov och ge kvalificerat stöd åt kommunledning, chefer och handläggare så väl strategiskt som operativt. Du genomför integrerade kommunikationsinsatser via olika kanaler så att alla målgrupper nås på rätt sätt.

Du kommer att ha ett särskilt ansvar för att utveckla Nykvarns kommuns närvaro i sociala medier. Idag arbetar vi med Facebook och Instragram. Du kommer även att utbilda och stödja chefer och vara nyckelperson vid mediekontakter samt arbeta med kriskommunikation.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha högskoleexamen eller motsvarande utbildning inom kommunikation, media eller journalistik samt flerårig erfarenhet av kommunikationsarbete.

Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor, samt om du har erfarenhet av att utveckla närvaron i sociala medier. Vidare har du en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du har god datorvana i allmänhet och erfarenhet av arbete med webbpubliceringsverktyg samt program som In Design och Photoshop. Nykvarns kommun arbetar med webbpubliceringsverktyget Sitevision.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter särskilt initiativtagande, nyfikenhet och kreativitet. Du är en van skribent som skriver intresseväckande och lättlästa texter som är anpassade till målgrupper och kanaler. Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att självständigt strukturera ditt arbetssätt och att driva processer. Du är nyfiken och lyhörd och har lätt för att knyta kontakter samt bygga varaktiga relationer.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Nykvarns kommun ingår sedan den 1 februari 2015 i det finska förvaltningsområdet och kunskaper i det finska språket är meriterande.

Körkort är ett krav.

För mer information, ring:
Lena Ramdani, Informationsstrateg. Telenr: 08-55501005
Sari Kyhälä, Kommunikatör. Telenr: 08-555 01119

Anställningen
Anställning Tillsvidare. från och med enligt överenskommelse .
Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationNykvarn
Tjänsten som kommunikatör är nyinrättad och ingår organisatoriskt i avdelningen Kundcenter där kommunens reception och växel, bibliotek, besöksnäring, kultur och fritid, information/kommunikation och IT ingår. Du kommer att arbeta i ett team tillsammans med kommunens informationsstrateg samt vår finskspråkiga kommunikatör/projektledare. Som kommunikatör arbetar du med alla typer av uppdrag...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp