NSR AB

Kommunikatör

NSR AB ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I företaget finns drygt 130 engagerade medarbetare som skapar miljönytta. Målet med verksamheten är att vara med och skapa ett långsiktigt och kretsloppsbaserat samhälle och trygga en god arbetsmiljö. NSR arbetar för avfallsminimering och med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi. NSR strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Arbetsuppgifter
Som anställd på NSR AB är du med och bidrar till att Visionen och målen för bolaget uppfylls. I ditt jobb som kommunikatör på avdelningen ”Kommun och Hushåll” arbetar du med att driva företagets kommunikationsarbete för beteendeförändring, på både strategisk och operativ nivå. I korthet innebär beteendeförändringsarbetet att våra invånare ska minska sina avfallsmängder och öka sorteringen av det oundvikliga avfallet.

Du kommer vara projektledare för kommunikationsprojekt och lägga upp strategin och skapa idékoncept för dessa. Du kommer att ta fram verksamhetsplanering och budgetunderlag för kommunikationsenheten. Kommunikationsenheten består av dig och 1,5 tjänst ytterligare. Dessa tjänster innehas av en journalist samt en informationsproducent som du arbetar tätt tillsammans med. Vi ser att du ska komplettera deras kunskaper och meriter.

I din roll som kommunikatör ingår det att uppdatera och samordna kommunikationen i alla NSR:s kanaler, både interna och externa, detta ställer höga krav på att du kan leda kommunikationskampanjer från idé till mål. Utöver utmärkt samordningsförmåga ska du ha en talang för att målgruppsanpassat formulera dig i tal och skrift.

Du kommer att ta emot studiebesök och vara företagets representant i olika sammanhang. Därför måste du ha en god social förmåga och kunna föra dig i olika sammanhang och känna dig bekväm med att bl.a. hålla presentationer.

Du kommer att vara placerad på NSR:s huvudkontor i Helsingborg och du rapporterar till renhållningschefen.

Vem är du
Vi söker dig som är driftig, kommunikativ och organiserad samt har lätt för att skapa goda relationer. Du har förmågan att anpassa ditt budskap efter olika målgrupper.

Du har en god planeringsförmåga där du strukturerar och driver dina projekt. Erfarenhet av projektledning är meriterande.

Du trivs med att styra ditt arbete och att få arbeta självständigt men du har också lätt för att samarbeta. Du uppskattar ordning och reda samt bidrar aktivt till arbetsplatsens ständiga förbättringar.

Du är flexibel och kan planera och prioritera om då fokus kan skiftas av en själv eller andra instanser. Du är lyhörd, engagerad och har en egen drivkraft och initiativförmåga. Ett stort engagemang för miljöfrågor krävs för att trivas i vår vardag.

Du har högskoleutbildning inom information/kommunikation eller motsvarande. Erfarenhet inom kommunikationsområdet är meriterande. Har du arbetat med kommunikation för beteendepåverkan är det en stor fördel. Det är även meriterande om du kan tala flera språk, men det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kan du ringa växeln på 042-400 13 00 så kopplar de dig till rätt person som är anträffbar.

Unionens representant är Lennart Jensen, som du når på telefon 042-400 13 01 eller mail lennart.jensen@nsr.se

Akademikernas representant är Amanda Widén, som du når på telefon 042-400 13 23 eller mail amanda.widen@nsr.se

Anställning
Anställningsform: Tjänsten är ett vikariat på 1 år på heltid, med möjlighet till tillsvidareanställning.
Tillträde: snarast enligt överenskommelse

Ansökan
Sänd din ansökan innehållande CV senast den 30 januari via mail till personal- och arbetsmiljösamordnare Kristina Olofsson, kristina.olofsson@nsr.se.

Vi tillämpar löpande urval.

Samtal från rekryterare undanbedes.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/12/nsr_logo_webb.jpg?fit=807%2C220https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2016/12/nsr_logo_webb.jpg?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationHelsingborg
NSR AB Kommunikatör NSR AB ägs av de sex nordvästskånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. I företaget finns drygt 130 engagerade medarbetare som skapar miljönytta. Målet med verksamheten är att vara med och skapa ett långsiktigt och kretsloppsbaserat samhälle och trygga en god arbetsmiljö. NSR arbetar för avfallsminimering...