Till vår Marknads- och Kommunikationsavdelning söker vi nu en kommunikatör (på ett vikariat, ca 1 år), där arbetet innebär att driva och bygga en struktur för hela företagets kommunikation till medarbetare samt säkerställa företagsövergripande kommunikation till den externa marknaden i form av Press och PR (exempelvis Hållbarhet, Digitalisering, Affärsstrategier etc).

Fokus för arbetet är att säkra innehåll för kommunikationsplattformen internt såväl som externt. I detta ingår att utvärdera existerande kanaler och rekommendera/utveckla nya. Då digitalisering är ett strategiskt fokusområde för Menigo är ambitionen att utvecklas mot att bli mer digitala i vår interna kommunikation och i rollen förväntas man driva den förändringsprocessen. Att arbeta med att tydliggöra arbetsgivarvarumärket för den externa arbetsmarknaden, ligger även inom ramen för uppgiften i rollen.

 

Vem är du?

För att lyckas i tjänsten behöver du ha erfarenhet av att arbeta med internkommunikationsfrågor, gärna i företag som ligger i framkant vad gäller digital kommunikation. Tidigare erfarenhet av att ha ansvar för att driva kommunikation i förändringsresor i stora till medelstora bolag är starkt meriterande.

Vi söker dig som smälter in bra i en grupp och samtidigt har en tydlig drivkraft att självständigt uppnå uppsatta mål. För att nå framgång krävs det att du har ett starkt engagemang och en vilja att ständigt bli bättre på det du gör. Du är nytänkande och kreativ, ser möjligheter och har förmågan att omsätta dem i handling. Sist men inte minst så har du struktur och ett målinriktat arbetssätt som gör att du kan planera, prioritera och strukturera ditt eget arbete.

I rollen ingår kontaktytor i hela företaget och därmed är ett väl fungerande tvärfunktionellt arbete en förutsättning för att lyckas i rollen. Framförallt ingår ett nära samarbete med Human Resources för att driva frågor gällande ambassadörskap och employer branding. Du förväntas också kunna diskutera direkt med vår VD gällande kommunikationsfrågor och strukturer. Du rapporterar direkt till Marknads- och Kommunikationsdirektören.

 

Vi erbjuder

I rollen får du en chans att påverka och driva Menigos agenda för intern och extern kommunikatoin, i samråd med den högsta ledningen. Du kommer att förvänta arbeta både strategiskt, taktiskt och operativt, med fokus både på långsiktig agenda och utvecklingsprojekt, men också på egen produktion och redaktionsarbete av bland annat text och bild. Menigo är inne i en spännande fas där vi utvecklar vår affär och stärker upp områden såsom kundinsikt, datadriven försäljning och utveckling samt digitalisering av affären.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Till vår Marknads- och Kommunikationsavdelning söker vi nu en kommunikatör (på ett vikariat, ca 1 år), där arbetet innebär att driva och bygga en struktur för hela företagets kommunikation till medarbetare samt säkerställa företagsövergripande kommunikation till den externa marknaden i form av Press och PR (exempelvis Hållbarhet, Digitalisering, Affärsstrategier...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group