MDH i Eskilstuna och Västerås, är med 14 000 studenter och 900 medarbetare en av Sveriges stora högskolor. Högskolan har en lång tradition av samverkan med samhället och har strategiska avtal med både offentlig sektor och näringsliv. Utbildningarna är koncentrerade på fyra områden: ekonomi, hälsa och välfärd, lärare samt teknik. MDH: s forskning strävar efter att generera nyttiga lösningar för samhällets utveckling och sker ofta i samproduktion regionalt, nationellt och globalt. År 1999 blev MDH den första högskolan i världen att bli miljöcertifierad och år 2006 blev högskolan, som det första lärosätet i Sverige, även arbetsmiljöcertifierad.

2014 inleddes ett strategiskt arbete för att stärka varumärket och bredda MDH: s forskningsfinansiering genom fundraising där alumniverksamheten är en del.

Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som kommunikatör med ansvar för MDH Alumni och ibland vara delaktig i andra projekt på sektionen. MDH Alumni har en bra grundverksamhet som du ska fortsätta att driva och utveckla framåt. Du arbetar både strategiskt med planering och utveckling samt operativt med olika kanaler som webb, sociala media, press, tryckt material och event. Du arbetar även med ett av sektionens CRM-system och ser till att det på bästa sätt kommer till nytta inom organisationen. Du tillhör Sektionen för kommunikation och externa relationer och har fundraiser som din närmaste chef.

Kvalifikationer Du har relevant högskoleutbildning för arbetet som kommunikatör och några års erfarenhet av arbete inom marknadsföring/kommunikation på byrå eller i organisation. Du är van vid att planera och driva olika projekt. Du trivs med utvecklingsarbete och har lätt för att samarbeta med olika delar i en organisation. Du är driven och van att arbeta självständigt, och har lätt att nå ut till andra samt skapa engagemang. Du tycker om att arbeta utåtriktat med mediekontakter och event. Du är pedagogisk och strukturerad, kan prioritera, samt har systemvana och/eller lätt för att lära nya system. Du har erfarenhet av webbpublicering och formgivning av trycksaker samt kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Meriterande Vana av att arbeta med CRM-system eller liknande, liksom erfarenhet av fundraisearbete.

Upplysningar Upplysningar lämnas av Charlotta Svebéus, fundraiser, 021-10 31 20

Fackliga representanter är Susanne Meijer (OFR), 021-10 14 89 och
Michaël Le Duc, (SACO), +46 (0) 21-10 14 02.

Vi undanber oss all kontakt med försäljare av annonser. Vi har gjort våra strategiska val för denna rekrytering.

Ansökan Märk din ansökan med referensnummer 2016/1665 och skicka den till e-postadress ansokan@mdh.se.

Ansökan som skickas elektroniskt ska vara i Word eller PDF-format och märkas med referensnummer. Ansökan kan även skickas till:

Mälardalens högskola
Personalsektionen
Jan Romedahl
Box 883
721 23 Västerås

Den sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och högskolan tillhanda senast 2016-06-26

MedieJobbPR & KommunikationVästerås
MDH i Eskilstuna och Västerås, är med 14 000 studenter och 900 medarbetare en av Sveriges stora högskolor. Högskolan har en lång tradition av samverkan med samhället och har strategiska avtal med både offentlig sektor och näringsliv. Utbildningarna är koncentrerade på fyra områden: ekonomi, hälsa och välfärd, lärare samt...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp