MDH i Eskilstuna och Västerås, är med 14 000 studenter och 900 medarbetare en av Sveriges stora högskolor. Högskolan har en lång tradition av samverkan med samhället och har strategiska avtal med både offentlig sektor och näringsliv. Utbildningarna är koncentrerade till fyra områden: ekonomi, hälsa och välfärd, lärare samt teknik. MDH: s forskning strävar efter att generera nyttiga lösningar för samhällets utveckling och sker ofta i samproduktion regionalt, nationellt och globalt. År 1999 blev MDH den första högskolan i världen att bli miljöcertifierad och år 2006 blev högskolan, som det första lärosätet i Sverige, även arbetsmiljöcertifierad.

Automation Region är en centrumbildning vid Mälardalens högskola. Målet för Automation Region är att stärka samarbetet mellan akademi, samhälle och näringsliv inom frågor rörande automation samt synliggöra den världsledande ställning som Mälardalsregionen har inom automation idag.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som kommunikatör med Automation Region och ibland vara delaktig i andra kommunikationsprojekt på sektionen för kommunikation och externa relationer. Automation Region har beviljats medel ur Vinnovas satsning Vinnväxt 2016 för Future Automation Region och är nu en växande verksamhet. Du arbetar både strategiskt med kommunikationsplan och operativt med olika kanaler som press, sociala media och webb, tryckt material och event. Du tillhör Sektionen för kommunikation och externa relationer och medverkar på sektionens möten och arbetar samtidigt nära processledningen på Automation Region.

Kvalifikationer
Du har relevant högskoleexamen för arbetet som kommunikatör och flera års erfarenhet av arbete inom kommunikation. Du är van vid att ta fram kommunikationsplaner och att arbeta med olika projekt. Du är en snabb och stilsäker skribent som både kan formge trycksaker och publicera på webben. Du tycker om att arbeta med mediekontakter och event. Du är pedagogisk och strukturerad och har lätt för att samarbeta med olika delar i en stor organisation. Du är engagerad, kan arbeta i ett högt tempo och tar ett stort eget ansvar. Du kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift på svenska och engelska.

Avgörande vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför.

Ansökan Märk din ansökan med referensnummer 2016/1552 och skicka den till e-postadress ansokan@mdh.se.

MedieJobbPR & KommunikationVästerås
MDH i Eskilstuna och Västerås, är med 14 000 studenter och 900 medarbetare en av Sveriges stora högskolor. Högskolan har en lång tradition av samverkan med samhället och har strategiska avtal med både offentlig sektor och näringsliv. Utbildningarna är koncentrerade till fyra områden: ekonomi, hälsa och välfärd, lärare samt...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp