Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma processer och arbetssätt.
Arbetsuppgifter
Ludvika Kommun söker en kommunikatör som förstärker befintlig organisation inom extern och intern kommunikation. Ditt ansvarsområde är hantering av extern press och kommunikation både internt och externt. Du har dokumenterad erfarenhet av skribentuppgifter och en mycket god förmåga att kommunicera med andra människor på olika organisatoriska nivåer. I tjänsten ingår också att genomföra interna utbildningar. Du har en förmåga att se helheter och kan identifiera kommunikationsaspekterna i olika frågor. Du är en viktig länk mellan media och organisationen. Att hjälpa journalister att finna relevant information och rätt talesperson är exempel på arbetsuppgifter. Du är organisationens professionella stöd i press och mediafrågor. Du omvärldsbevakar nationellt, regionalt och framförallt lokalt och håller kommunledningen uppdaterad i viktiga frågor. Till arbetsgruppen bidrar du med din förmåga att kunna planera och strukturera arbetsuppgifterna. Som medarbetare på enheten kan även andra arbetsuppgifter förekomma med anledning av arbetsanhopningar. Det är viktigt för oss att vi arbetar i ett team!

Kvalifikationer
Vi söker dig med akademisk utbildning inom press- och kommunikation/media eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant. Du bör ha erfarenhet av och kunskap om hantering av sociala medier, gärna med rörlig media. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationLudvika
Stöd och styrningsförvaltningen arbetar med att effektivisera verksamheten för att frigöra medel till kärnverksamheterna i de övriga förvaltningarna. Förvaltningen arbetar med en hög grad av samordning och standardisering för att säkerställa helhetssyn, effektivitet och kvalitet. En annan mycket viktig del av verksamheten är att utveckla och förvalta kommunens gemensamma...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp