Vår fantastiska kollega ska nu gå vidare och vi söker nu en ny vass kommunikatör. Som kommunikatör hos oss kommer du ha möjlighet att utveckla dina kunskaper inom kommunikation och marknadsföring och vara en del av en expansiv och framåtblickande organisation. Är du den kommunikativa och handlingskraftiga person vi söker?

Tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer vara skribent och redaktör för all kundkommunikation såsom Receptfolder -mejl och webb. Du kommer ansvara för våra sociala medier i egna kanaler, blogg samt ett visst influencerarbete. Du ansvarar även för att uppdatera information på hemsidan, samt skriva, redigera och publicera text för webb.

Allt detta i nära samarbete med Varumärke och kommunikationschef som du även rapporterar till.

Vem är du?
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom media och kommunikation och har arbetat några år inom detta. Du har mycket goda skriftliga kunskaper som balanseras upp med en noggrannhet som genomsyrar allt ditt arbete.

Du är van vid att hitta rätt nivå för taktisk relationsbyggande och informativ kommunikation. Du trivs i en roll där din prestigelöshet och samarbetsförmåga är en värdefull nyckel. Du är van att arbeta självständigt men trivs även i roller där du tillsammans med andra får nå uppsatta mål. Du förstår vikten av en positiv kundupplevelse och är lyhörd för kundens krav och behov samt trivs i en organisation med hög tillväxt och högt tempo.

Låter detta som en spännande utmaning? Ansök idag till via länken. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum 15 juni 2018

För eventuella frågor kontakta Varumärkes och Kommunikationschef stina.svensson@linasmatkasse.se endast ansökningar via länken kommer att behandlas.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vår fantastiska kollega ska nu gå vidare och vi söker nu en ny vass kommunikatör. Som kommunikatör hos oss kommer du ha möjlighet att utveckla dina kunskaper inom kommunikation och marknadsföring och vara en del av en expansiv och framåtblickande organisation. Är du den kommunikativa och handlingskraftiga person vi...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group