Vi söker en skicklig skribent med god erfarenhet av att stödja verksamheten i kommunikationsfrågor. Vill du arbeta som kommunikatör i ett utvecklingsinriktat bolag? Då kan det här vara en tjänst för dig!

 

Vårt erbjudande

 

Som kommunikatör på Lejonfastigheter arbetar du nära verksamheten i såväl det vardagliga arbetet som i större kommunikationsprojekt. Det här är en tjänst för dig som drivs av att säkerställa god kommunikation, är en skicklig skribent och har en helhetsförståelse för kommunikation. Just nu är vi i en spännande fas där vi precis har lanserat ett nytt intranät och har många projekt på gång.

 

Hos oss får du stort eget ansvar och handlingsutrymme inom ramarna för vårt uppdrag. Arbetsvardagen är händelserik med varierande arbetsuppgifter mot både interna och externa målgrupper. I din roll arbetar du främst med att stödja verksamheten i kommunikationsfrågor, ta fram och skriva olika utskick och artiklar, samt driva projekt med fokus på det skrivna ordet. Du ansvarar dessutom för vårt intranät. I rollen ingår även kontakt med journalister och stöd till verksamheten vid presskontakter.

 

Du blir en del av en engagerad och ambitiös grupp med fyra kollegor inom kommunikation och deltar aktivt i gruppens och arbetsområdets utveckling. Gruppen har ett tätt samarbete både med varandra och med övriga kollegor i företaget. För att säkerställa god kommunikation är det viktigt att lära känna och förstå Lejonfastigheter som verksamhet och våra relationer med omvärld och intressenter.

 

Vem är du?

Du har gedigen erfarenhet av arbetet som kommunikatör i nära samverkan med verksamheten, är en skicklig skribent och har en helhetsförståelse för kommunikation. Vi förutsätter att du har högskoleutbildning inom kommunikationsområdet alternativt längre arbetslivserfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med årsredovisning. Vidare bör du ha god systemvana och god erfarenhet av publiceringsverktyg. Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift är ett krav.

 

Du är en lagspelare som är noggrann och strukturerad samtidigt som du är driven och initiativtagande. Vi ser även att du är självgående, nyfiken och en problemlösare. Det är viktigt att du har god förmåga att skapa och vårda kontakter eftersom tjänsten innebär många kontaktytor både internt och externt. Lejonfastigheter är en beställarorganisation, därför är det viktigt att du är en god beställare som har lätt för att samarbeta samtidigt som du är tydlig.

 

Din vardag kommer att bestå av både små och större uppgifter och du behöver vara flexibel och ha förmåga att prioritera och ställa om. Sannolikt är det här något som ger dig energi och gör att du trivs i rollen som kommunikatör hos oss. Du trivs i en digital arbetsvardag i ett utvecklingsinriktat bolag och drivs av att förstå verksamheten för att själv kunna bidra till den.

B-körkort är ett krav då resor inom Linköpings kommun kan förekomma i tjänsten.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationLinköping
Vi söker en skicklig skribent med god erfarenhet av att stödja verksamheten i kommunikationsfrågor. Vill du arbeta som kommunikatör i ett utvecklingsinriktat bolag? Då kan det här vara en tjänst för dig!   Vårt erbjudande   Som kommunikatör på Lejonfastigheter arbetar du nära verksamheten i såväl det vardagliga arbetet som i större kommunikationsprojekt....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group