Till vårt kontor i Borås söker vi nu en kommunikatör med fokus på digitala kanaler och rörlig media. I den här kommunikatörsrollen arbetar du från ax till limpa, från idé till färdig produktion, med både text, layout, foto och film. Du servar bolagets olika avdelningar när det gäller det innehåll och produktion för alla kanaler. Du ingår i bolagets Kommunikationsavdelning med totalt fem medarbetare, där ansvaret ligger för bolagets interna och externa kommunikation. Vid behov gör du insatser även på andra håll inom kommunikationsområdet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande inom kommunikationsområdet. För rollen krävs att du har ett stort intresse för digital kommunikation och sociala medier. Du är nyfiken och följer utvecklingen inom kommunikation och media med stort intresse. Du behöver också några års erfarenhet av arbete med kommunikation i företag, organisationer eller offentlig verksamhet. Du tycker om att skriva, fotografera och filma, och har förmågan att anpassa ton och innehåll för olika kanaler och målgrupper. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Du är rutinerad användare av officepaketet, indesign, photoshop, något publiceringsverktyg för digitala kanaler och verktyg för filmredigering.

 

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen är du lösningsorienterad, flexibel och serviceinriktad. Du vill arbeta i en utåtriktad roll i kontakten med både kolleger och kunder och har lätt för att anpassa ditt arbetssätt till nya omständigheter. Du arbetar konstruktivt under press och tar snabbt in ny kunskap. Du är en prestigelös och engagerad lagspelare som tar en aktiv roll i gruppens gemensamma arbete. Rollen ställer krav på att du också är en analytisk och ansvarstagande person som har såväl kundens som bolagets bästa för ögonen.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i ett företag med starkt varumärke, god marknadsnärvaro och gedigna kundrelationer.

 

Villkor
Tjänsten är heltid och tillsvidare efter provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
MedieJobbPR & KommunikationBorås
Till vårt kontor i Borås söker vi nu en kommunikatör med fokus på digitala kanaler och rörlig media. I den här kommunikatörsrollen arbetar du från ax till limpa, från idé till färdig produktion, med både text, layout, foto och film. Du servar bolagets olika avdelningar när det gäller det...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group