Kommunikationsavdelningen på Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för övergripande strategisk och operativ kommunikation internt, externt samt med media. Sjukhuset är inne i en mycket spännande och intensiv förändringsperiod där vi bland annat flyttar in i vår nya sjukhusbyggnad i Solna, skapar en ny intensivakut samt bygger en helt ny verksamhetsmodell.

Vi söker nu en driven kommunikatör med bred erfarenhet från internt och externt operativt och strategiskt kommunikationsarbete. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i flera unika projekt inom ett mycket meningsfullt område – sjukvård.

Om tjänsten

Du kommer att driva olika kommunikationsprojekt inklusive analys, planering, rådgivning, genomförande och uppföljning. Arbetet är både strategiskt och operativt, vilket betyder att du ska ha förmåga att kunna avgöra vilken insats som är lämpligast, vid vilket tillfälle och i vilken kanal den bäst förmedlas samt genomföra insatserna.

Du kommer att ha täta kontakter med sjukhusets olika verksamheter och delta i interna och externa projekt där du projektleder kommunikationsinsatser.

Du är en del av kommunikationsavdelningen, som består av drygt 20 medarbetare, och på daglig basis arbetar du nära övriga kollegor på avdelningen. Du rapporterar till chefen för internkommunikation. I tjänsten ingår också viss jourverksamhet för sjukhusets presstjänst, som leds av presschefen.

Vi erbjuder en visstidsanställning till 2018-12-31 med tillträde snarast.

Vi söker

Vi söker en person med bred erfarenhet av att vara ett kommunikationsstöd till chefer och ledningsgrupper inom en organisation. Du är också duktig på att skriva texter och bidra i redaktionellt arbete.

Du bör vara driven, initiativrik och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare som ser nyttan i att alla bidrar med olika erfarenheter.

Du har ett analytiskt förhållningssätt, är prestigelös, flexibel och stimuleras av att arbeta med förändringar.

Då arbetet innebär många kontakter både internt och externt, söker vi en person som är lyhörd och har en god förmåga att interagera med andra.

Kvalifikationer

Du ska ha lämplig utbildning från högskola/universitet eller motsvarande inom medie- och kommunikationsvetenskap samt behärska svenska och engelska i tal och skrift. Du ska kunna analysera, planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser och arbeta både operativt och strategiskt. Du ska ha erfarenhet av att leda kommunikationsprojekt och bidra till stora projekt med din kommunikationskompetens. Det är en fördel om du har erfarenhet från arbete i en större organisation eller offentlig sektor.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/06/mediejobb_logga.jpg?fit=1024%2C536https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/06/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationSolna
Kommunikationsavdelningen på Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för övergripande strategisk och operativ kommunikation internt, externt samt med media. Sjukhuset är inne i en mycket spännande och intensiv förändringsperiod där vi bland annat flyttar in i vår nya sjukhusbyggnad i Solna, skapar en ny intensivakut samt bygger en helt ny verksamhetsmodell. Vi söker nu en...