Du kommer att arbeta i ett team bestående av två kommunalråd och ytterligare en politisk sekreterare. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att utveckla målgruppsanpassad strategisk kommunikation på olika plattformar. Tjänsten kräver att du har kompetens att själv producera material, även film. Du kommer också att vara strategisk rådgivare för våra förtroendevalda i press- och medierelationer inkl. sociala medier.
Som politisk sekreterare arbetar Du med omvärldsbevakning kopplat till kommunens verksamheter, du tar fram olika former av politiska underlag samt är behjälplig med att skriva motioner, interpellationer, debattartiklar mm.

Tjänsten är en visstidsanställning i kommunen, politiskt tillsatt befattning, enligt kommunallagen.

Kvalifikationer:

Du är en person med samhällsengagemang som vill se förändring. Du är självgående, serviceinriktad och analytisk och gillar ett högt tempo där dagen inte alltid blir som du planerat.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationKarlstad
Du kommer att arbeta i ett team bestående av två kommunalråd och ytterligare en politisk sekreterare. Ditt huvudsakliga ansvarsområde blir att utveckla målgruppsanpassad strategisk kommunikation på olika plattformar. Tjänsten kräver att du har kompetens att själv producera material, även film. Du kommer också att vara strategisk rådgivare för våra...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group