Är du en erfaren kommunikatör som är duktig på att skriva, har kunskap i grafisk formgivning och förmågan att hantera många projekt parallellt? Vill du jobba för branschens hållbaraste varumärke? Då kan det vara du som är vår nästa kommunikatör.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse,

Arbetsuppgifter

 

I rollen som kommunikatör på HSB Göteborg är din övergripande uppgift att ta fram relevant och effektiv kommunikation till våra kanaler. Du kommer ansvara för flera parallellt pågående projekt och ha en bred kontaktyta då du dagligen kommer samarbeta med olika personer och avdelningar. Du kommer tillhöra marknad- och säljavdelningen som idag består av 10 personer. Du rapporterar till chefen för affärsområdet marknad & medlem och arbetsleds av marknadsansvarig.

  • Skapa innehåll till nyhetsbrev, informationsbrev och marknadsföringsmaterial
  • Skriva och publicera webbanpassade texter och nyheter på hemsidan
  • Producera grafiskt material beställt av organisationen
  • Skriva och publicera relevant innehåll för digitala medier och sociala kanaler
  • Projektleda olika slags projekt såsom ansvara för event, ta fram kampanjer och producera marknadsföringsmaterial
  • Lokal redaktör för en av våra medlemstidningar
  • Vara behjälplig vid framtagning av presentationer
  • Varumärkesansvarig och se till att vi följer HSBs grafiska profil
  • Vara behjälplig vid filmproduktion och webinars

 

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi att du har arbetat 3-5 år som kommunikatör eller i en liknande roll och erfarenhet av att skriva och skapa innehåll till tryckt material och digitala kanaler. Du har även förmågan att skriva både säljande nyhetsartiklar och informationstexter och har god förståelse för olika målgrupper och vad som driver engagemang.

Du har en relevant eftergymnasial utbildning inom kommunikation och känner dig väl hemma i det digitala landskapet. Du arbetar obehindrat i Officepaketet och de grafiska programmen, främst Indesign och Photoshop. Du har goda kunskaper av publiceringsverktygen Episerver och Apsis eller liknande relevanta CMS-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av att producera rörligt material.

Som person är du social, initiativtagande och självgående. Du är en lagspelare som är nyfiken och engagerad och har lätt att skapa goda relationer både med medarbetare och externa kontakter. Du motiveras av att ta ansvar och arbeta proaktivt, du har ett flexibelt synsätt och är lyhörd.

Vi erbjuder

Som medarbetare hos oss får du eget ansvar med möjlighet att påverka din arbetssituation och arbeta i en organisation som drivs av långsiktiga relationer och hållbara innovationer som gör skillnad på riktigt. Öppenhet, dialog och engagemang är viktiga inslag för oss som jobbar i HSB. Självklart har vi även bra anställningsvillkor och förmåner.

Vi ger dig möjligheterna att utvecklas, men det är du själv som har ansvaret att förvalta dem. Som medarbetare på HSB Göteborg agerar du professionellt och kundfokuserat i alla sammanhang. Hjälper du oss att skapa mervärde för våra medlemmar och dessutom är en schysst kollega tror vi på ett långt och givande samarbete med dig och vi lovar att dina insatser värdesätts.

Vi är som alla andra noga med att du har rätt erfarenhet på pappret. Men ännu viktigare är att du har rätt förhållningssätt, och att du kommer till oss med ett öppet sinne och ambitionen att aktivt vara med och forma HSB Göteborgs framtid. Möjligheterna finns hos oss.

Sista ansökningsdag är 10 januari 2021 men vi kommer att ha intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer, kontakta Lisa Ander, lisa.ander@hsb.se

Unionens representant är Maria Lindqvist, maria.lindqvist@hsb.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationGöteborg
Är du en erfaren kommunikatör som är duktig på att skriva, har kunskap i grafisk formgivning och förmågan att hantera många projekt parallellt? Vill du jobba för branschens hållbaraste varumärke? Då kan det vara du som är vår nästa kommunikatör. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse, Arbetsuppgifter   I...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group