Är du en driven skribent, med öga för form och färg? En kreativ och engagerad kommunikatör, som är lika bra på snygga kampanjmaterial som strategisk marknadskommunikation? Då kan detta vara ditt drömjobb.
Denna kommunikatörstjänst är i huvudsak inriktad på medlemskommunikation och givarkommunikation, såväl löpande materialproduktion som långsiktig, strategisk kampanjplanering. Du ska kunna skriva nyhetstexter, engagerande kampanjcopy och annat content, i nära samarbete med sakkunniga kolleger. Vi söker dig som älskar både fakta och en riktigt bra payoff!

Du är en kommunikatör med bred kompetens, gärna med bakgrund som journalist. Du har högskoleutbildning inom kommunikation/journalistik samt minst fem års yrkeserfarenhet inom kommunikationsområdet.
Du skriver snabbt, korrekt och engagerande. Du är också van att producera material för både tryckta och digitala kanaler. Du har ett genuint intresse för webb, sociala medier och digital utveckling, men kan också konsten att hålla i trycksakproduktioner, från ax till limpa. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba strategiskt med marknadskommunikation och kampanjplanering.

Som person är du kreativ och initiativrik, men samtidigt en prestigelös lagspelare, som har lätt att samarbeta och förhålla dig till givna ramar och gemensamma mål. Egen erfarenhet av hörselskada ser vi som en tillgång och är meriterande.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Är du en driven skribent, med öga för form och färg? En kreativ och engagerad kommunikatör, som är lika bra på snygga kampanjmaterial som strategisk marknadskommunikation? Då kan detta vara ditt drömjobb. Denna kommunikatörstjänst är i huvudsak inriktad på medlemskommunikation och givarkommunikation, såväl löpande materialproduktion som långsiktig, strategisk kampanjplanering. Du...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group