Är du en fena på marknadsföring, digital såväl som analog, kan hålla god reda på många saker och jobba med målgruppen i fokus? I så fall är du den vi söker. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 8 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att planera, producera, genomföra, följa upp och analysera marknadsaktiviteter och digitala kampanjer utifrån Högskolans mål. Du kommer att arbeta med rekrytering av studenter, coacha organisationen i marknadsfrågor samt ingå i marknadsteamet på avdelningen. Ytterligare arbetsuppgifter kan komma att ingå i befattningen.

Vi söker dig som har:

  • akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot marknadsföring och/eller kommunikation
  • dokumenterad erfarenhet av operativt och strategiskt marknadsföringsarbete
  • dokumenterad erfarenhet av digital marknadsföring, genomförande såväl som uppföljning och analys
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • dokumenterad god samarbetsförmåga

Vid denna anställning kommer vi lägga särskild vikt vid förmågan att snabbt kunna sätta dig in i arbetsuppgiften och arbeta strukturerat. Det är dessutom viktigt att du, inom givna tidsramar, kan genomföra kampanjer, har god förmåga att presentera resultatet och nå uppsatta mål. Därutöver är det meriterande om du har erfarenhet från högskola eller universitet.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tidsbegränsd anställning på 12 månader som omfattar 100 % med tillträde snarast enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 9 mars 2021

Kontaktuppgifter
Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:

  • Personligt brev
  • CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
  • Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSkövde
Är du en fena på marknadsföring, digital såväl som analog, kan hålla god reda på många saker och jobba med målgruppen i fokus? I så fall är du den vi söker. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group