Brinner du för kommunikation och att producera text och innehåll, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor. Idag arbetar 9 personer på avdelningen och vi erbjuder dig en kreativ miljö tillsammans med ett nytänkande team.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att skriva målgruppsanpassade och tillgängliga, enligt webbdirektivet, texter till Högskolans nya webb, skriva pressmeddelanden, verksamhetstexter samt vara med och utveckla Högskolans mediabevakning och kontakter. Ytterligare arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi söker dig som har:

  • akademisk examen på lägst kandidatnivå med inriktning mot kommunikation/journalistik eller motsvarande
  • goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • erfarenhet av att snabbt producera kvalitativa texter
  • erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete
  • dokumenterad god samarbetsförmåga

Vid denna anställning kommer vi lägga särskild vikt vid erfarenhet från liknande arbete på Högskola eller universitet. Det är också meriterande med god förmåga att arbeta strukturerat och nå uppsatta mål inom givna tidsramar samt erfarenhet från att ha arbetat med webbpublicering och sociala medier.

Högskolan i Skövde arbetar aktivt med ett förebyggande diskrimineringsarbete för att bibehålla och förbättra en inkluderande arbetsmiljö.

Anställningen är en tidsbegränsad anställning på 9 månader som omfattar 100 %. Tillträde 1 april 2020 eller enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdatum: 27 januari 2020

Diarienummer: Ref nr HS 2019/1074

Kontaktuppgifter

Upplysningar om anställningen lämnas av avdelningschef Elisabeth Oesterreich. Facklig information lämnas av Anders Johansson (Saco-S) eller Sonja Nohlgren (ST). Samtliga personer nås via Högskolans växel 0500-44 80 00.

Ansökan
Du söker anställningen via vår hemsida, www.his.se/jobb genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:

  • Personligt brev
  • CV med personuppgifter, examina, övriga utbildningar, tidigare anställningar och annan relevant erfarenhet
  • Intyg/betyg och övriga dokument som styrker din ansökan

Enligt Riksarkivets föreskrifter är Högskolan skyldig att förvara ansökningshandlingar i två år efter tillsättnings-beslutet. Om du som sökande till en anställning särskilt begär tillbaka dina handlingar återsänds de när de två åren har förflutit, i annat fall kommer de att utgallras

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSkövde
Brinner du för kommunikation och att producera text och innehåll, har erfarenhet av både strategiskt och operativt kommunikationsarbete? Då är du den vi letar efter för att komplettera vårt kommunikationsteam. Avdelningen ansvarar för övergripande strategier inom kommunikation och marknadsföring samt är högskolans expertkompetens och stöd inom kommunikation och marknadsföringsfrågor....

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group