Härnösand – i Höga Kusten. Du som gillar att bo nära havet, naturen och i en kommun som ständigt utvecklas kommer att trivas här. Besöksnäringen ökar, näringslivet sjuder och nu byggs det nya bostäder i vår vackra kommun. Härnösand växer och vi behöver dig. Kom och jobba med oss.

Nu söker vi en kommunikatör
Vi söker en kommunikatör med estetiskt sinne som vill vara med och utveckla Härnösands kommuns varumärke och dialog med kommunens invånare och företag. Tjänsten är placerad på kommunikationsavdelningen, som ansvarar för kommunens interna och externa kommunikation.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en kommunikatör och projektledare av rang då ett av dina första och största uppdrag kommer att vara projektledning av införande av ny extern webb. Du kommer också att projektleda de större interna eventen i vår kommun. Utöver det arbetar du med kommunikationsinsatser för kommunens alla förvaltningar och vårt gemensamma varumärke genom olika kommunikationskanaler, där de digitala kommunikationsvägarna blir allt viktigare. Du ser kommunikationen med företag och medborgare som en dialog och inte en envägskommunikation. Arbetet är mycket varierande och innebär allt från att kommunicera med medborgare och näringsliv både direkt och på sociala medier till att agera projektledare vid större event och medieinsatser.

Kvalifikationer
Vi ser att du har eftergymnasial utbildning med inriktning på kommunikation och journalistik eller liknande, eller har annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer relevant. Har du dessutom yrkeserfarenhet av operativ projektledning och kommunikationsarbete och har förståelse för hur offentliga organisationers processer fungerar ser vi det som en merit. Du har goda kunskaper i Adobe CS programmen samt Office-paketet. Meriterande är också kunskaper av produktion i rörlig bild.

Som person är du social och utåtriktad, självgående och en mycket god skribent. Du är duktig på att formulera och anpassa budskap för olika syften och till olika målgrupper. Du är bra på att arbeta i projektform och du är målinriktad och initiativrik. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Lön/arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med början snarast eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster

Härnösand i Höga Kusten är platsen för dig som gillar det nära och enkla livet. Här kan du bo nära havet och naturen och vad du än är intresserad av så finns det bara några minuter bort. Ena stunden på jobbet – i nästa på havet, i skogen eller på fritidsanläggningen. Välkommen till Härnösand!

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationHärnösand
Härnösand - i Höga Kusten. Du som gillar att bo nära havet, naturen och i en kommun som ständigt utvecklas kommer att trivas här. Besöksnäringen ökar, näringslivet sjuder och nu byggs det nya bostäder i vår vackra kommun. Härnösand växer och vi behöver dig. Kom och jobba med oss. Nu...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group