Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning på kommunikation och som har flera års erfarenhet av att arbeta brett med kommunikationsfrågor.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och har lätt för att formulera dig i såväl tal som skrift. Du kan anpassa budskap utifrån målgrupp och kanalval och har erfarenhet av kommunikationsplanering. Du har även goda kunskaper i program så som InDesign, Photoshop, Officepaketet samt i webbpubliceringsverktyget Episerver. B-körkort krävs.

Personliga egenskaper
Du har lätt för att samarbeta med andra och har en avvägd integritet. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ. Du bör även ha en god förmåga att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Som kommunikatör inom Gästrike Räddningstjänst har du ansvar för organisationens interna och externa kommunikation. Du har en samordnande roll i att planera, utveckla och genomföra stora delar av organisationens kommunikationsinsatser. Du stödjer ledningsgruppen och medarbetare i kommunikationsfrågor. Du kommer även att ge organisationen administrativt stöd och vara kontaktperson till media.

Du kommer bland annat att arbeta med utveckling av vårt nyligen lanserade intranät och vår externa webbplats samt av sociala medier.

Tjänsten som kommunikatör omfattar bland annat:

  • Intern kommunikation; intranät, personaltavlor, informationstavlor, powerpointpresentationer.
  • Extern kommunikation; hemsida, externa kampanjer, sociala medier, annonsering, trycksaksproduktion, pressmeddelanden.
  • Ansvar för förbundets grafiska profil och varumärke.
  • Skapa kommunikationsplaner.

Du är en del i den administrativa avdelningen där vi stöttar verksamheten inom kommunikation, ekonomi och personal. Gästrike Räddningstjänst ansvarar för räddningstjänst och förebyggande skydd i våra fem medlemskommuner; Gävle, Sandviken, Ockelbo, Hofors och Älvkarleby kommuner. Verksamheten är organiserad som ett kommunalförbund och vi har ungefär 250 medarbetare.

Vårt uppdrag är att skydda människor, egendom och miljö samt minska sannolikheten för att bränder och andra olyckor inträffar. Kort sagt så är vårt mål att skapa ett tryggare och säkrare samhälle.

Ansök via mejl: gastrike.raddning@gavle.se

MedieJobbArkivGävle
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning på kommunikation och som har flera års erfarenhet av att arbeta brett med kommunikationsfrågor. Du har goda kunskaper i det svenska språket och har lätt för att formulera dig i såväl tal som skrift. Du kan anpassa budskap utifrån målgrupp och kanalval...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp