Brinner du för digital kommunikation?

Ser du ett värde i att ditt arbete bidrar till ett välmående föreningsliv?

Vill du jobba i en framåtlutad organisation med ett stort hjärta? Fortsätt då att läsa!

Vilka är vi?
Folkspel i Sverige AB ägs till 100 % av folkrörelserna, via 74 riksorganisationer med ca 5 miljoner medlemmar. Vi är 100 anställda med en årsomsättning på 1,2 miljarder. Vårt uppdrag är att via lotteriverksamhet göra det möjligt för folkrörelserna att kunna fortsätta sitt viktiga arbete. Genom åren har Folkspels produkter genererat 16 miljarder kronor till svenskt föreningsliv. Läs mer om oss och våra produkter på:
www.folkspel.se.

Vad blir din uppgift hos oss?
Du kommer att arbeta med Folkspels samtliga befintliga och kommande produkter, t ex Bingolotto och Sverigelotten, på alla Folkspels portaler och hemsidor. I ansvaret ligger också den löpande kommunikationen på sociala media, sökordsoptimering samt effektiv marknadsföring för att skapa trafik och en bred lojal kundbas och tillströmning till samtliga sajter.  Du är också starkt bidragande till utveckling och förbättring av samtliga sajter i syfte att öka attraktiviteten.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Omvärldsbevakning
  • Varumärkesbyggnad och skapa förståelse för varumärkets betydelse
  • Uppdatera och utveckla hemsidor
  • Kommunicera och svara på sociala medier
  • Administrera tävlingar på hemsida och sociala kanaler
  • Adwordsannonsering och organiskt sök
  • Administration av domäner

Folkspels produkter är i en expansiv fas gällande digital transformation och vi ser att tjänsten kommer att utvecklas de närmaste åren där du blir en viktig faktor att tillsammans med andra forma denna utveckling. Spelbranschen är till stora delar digitaliserad och vi vill vara med i framkanten.

Vem är du?
Vi söker dig som har en universitets-, högskoleutbildning med inriktning digitala media. Du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter och då gärna i ett företag som arbetar med försäljning av snabbrörliga produkter. Har du erfarenhet av e-handel är det starkt meriterande.

Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Relevanta IT-verktyg är Office-paketet, Photoshop, Epi-server, Biz Wizard mfl.

För att lyckas i rollen krävs att du är marknads- och affärsmässig. Du har kunskap i försäljningsmekanismer och varumärkesbyggnad. Som person trivs du med att självständigt planera och strukturera ditt arbete. Då arbetet innefattar att ha kontakt med både interna som externa parter har du en väldigt god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Detta erbjuder vi:
Du blir en viktig medarbetare på marknadsavdelningen och rapporterar till Marknadschef. Vår arbetsplats genomsyras av framåtanda, arbetsglädje och humor. Vi är över 100 kollegor och har goda personalförmåner, kollektivavtal och fast lönesättning. Vi sitter i öppna och fräscha lokaler i Krokslätts Fabriker i Mölndal.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Frågor om tjänsten: Ring Marknadschef Henrik Lindroth 031-345 9014 Övriga frågor: Ring HR-chef Carina Almquist 031-345 90 13.

Varmt välkommen med din ansökan! https://www.mynetworkglobal.com/job/ Intervjuer för tjänsten sker löpande vilket gör att vi gärna önskar din CV snarast möjligt. Sista ansökningsdag är 22:e januari 2017.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationMölndal
Brinner du för digital kommunikation? Ser du ett värde i att ditt arbete bidrar till ett välmående föreningsliv? Vill du jobba i en framåtlutad organisation med ett stort hjärta? Fortsätt då att läsa! Vilka är vi? Folkspel i Sverige AB ägs till 100 % av folkrörelserna, via 74 riksorganisationer med ca 5...