Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en stark lokal förankring. Våra kontor finns från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi har cirka 15 000 fastighetsföretag och bostadsrättsföreningar som medlemmar.

Fastighetsägarna Stockholm är inne i en spännande fas där vi vässar vårt varumärke och medlemserbjudande ytterligare. Vi söker nu en kommunikatör som blir ansvarig för våra digitala kanaler och som kommer att vara delaktig i att kommunicera våra projekt mot omvärlden och medlemserbjudanden mot såväl framtida som nuvarande medlemmar.

Om rollen

Som kommunikatör på Fastighetsägarna Stockholm har du ett operativt ansvar för uppdatering och utveckling av webb och sociala medier. Tyngdpunkten på rollen ligger i det redaktionella ansvaret för våra digitala kanaler. Du skriver texter och producerar material för nyhetsbrev, webbplats och sociala medier samt samordnar och planerar publiceringen i de digitala kanalerna. Du är aktivt deltagande i Fastighetsägarnas kommunikationsgrupper och ansvarar för kansliets publiceringsplaner i nära samverkan med kommunikationschef och marknadschef. Vidare ingår även bildredigering och hantering av bildbank i tjänsten liksom beställning av formgivning av rapporter och vid behov layout av enklare trycksaker, exempelvis inbjudningar.

Vem är du?

Du är en mycket god skribent med flera års erfarenhet av kommunikation och redaktionellt arbete på webb och sociala medier. Du har gedigen förståelse för vilka budskap som ska paketeras på rätt sätt, till rätt målgrupp samt är duktig på att formulera dig för att nå önskad effekt. För att trivas i rollen är du självgående, driven och medveten om mål och syfte i ditt arbete. Det är av betydelse att du är en orädd och prestigelös person som tar egna initiativ. Då rollen innefattar samarbete med kollegor och många olika kontaktytor är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Vi hoppas också att du tycker att det är lika kul som vi gör att umgås med kollegor i sociala sammanhang.

För att axla rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom kommunikation och flera års arbetslivserfarenhet av en liknande roll inom kommunikation. Du kan hantera CMS-verktyg och har god erfarenhet av verktygen Episerver och Apsis samt Adobe CC för bildhantering. Det är en fördel, dock inte ett krav, om du har intresse och förståelse för fastighetsbranschen då vi tror att du kommer att tycka att jobbet är roligare om du är intresserad av de frågor som Fastighetsägarna Stockholm driver.

Jobba hos oss!

På Fastighetsägarna Stockholms kansli jobbar ca 15 personer med såväl medlemsstöd som specialistkunskap inom stadsutveckling, hållbarhet, digitalisering och bostadspolitik. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där du rapporterar till kommunikationschefen. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 oktober. Vi träffar kandidater löpande. Om du har ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Anna Bellander, tf kommunikationschef, anna.bellander@fastighetsagarna.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Fastighetsägarna är en branschorganisation som arbetar för en hållbar och fungerande fastighetsmarknad. Vårt uppdrag är att förbättra villkoren för fastighetsföretagandet i landet, så att bostads- och lokalmarknaden kan utvecklas. Tillsammans med våra medlemmar skapar vi förutsättningar för tillväxt och rum för framtiden. Vi är en rikstäckande organisation med en...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group