Vill du vara en del av en skandinavisk verksamhet och ansvarig for att öka kännedomen om Arkitema i Sverige? Har du styr på pressen och intresse for SoMe? Då är du den vi söker.

Arkitema har vuxit markant de senaste åren och därför söker vi en erfaren kommunikatör som är redo för spännande utmaningar i en arkitektfirma med stor dynamik.

Din vardag blir på vårt kontor i Stockholm, där du kommer att arbeta tillsammans med ledningsgruppen och våra Affärsområdeschefer för att främja Arkitemas synlighet i Sverige.

Du kommer att ingå i en liten och effektiv kommunikationsavdelning som sitter var för sig, men skapar tillsammans. Så teamwork och virtuella möten är ett måste for att lyckas. Kommunikationsavdelningen har ansvaret för kommunikationen både internt och externt. Tillsammans med kollegorna i Århus och Köpenhamn ska du förmedla våra arkitektoniska koncept, idéer och visioner till både omvärlden och till våra ca 600 medarbetare i Danmark, Sverige och Norge.

Din erfarenhet och din detaljfokus ska bidra till att säkerställa att vi är väl representerade i arkitektbranschen. Arkitema har ett stort antal intressanta, spännande och kreativa historier som du kommunicerar till både fack- och allmän press. Dessutom kommer du att delta i både kortare och längre kommunikationsprocesser i Arkitemakoncernen.

Om jobbet

  • Presskontakt i Sverige, inkl. pressmeddelanden och medieövervakning
  • Uppdatering av www.arkitema.com, sociala medier och arkitektursidor
  • Intern kommunikation (Stockholm, Malmö, Göteborg)
  • Översätta texter från danska till svenska
  • Planläggning och koordinering av kundevents internt och externt
  • Samarbete med kommunikationsavdelningen hos COWI

Vem är du?
Du har journalist- eller kommunikationsutbildning. Du är proaktiv, självgående och kan få ut ditt budskap via press och sociala medier. Du är en erfaren skribent och användare av kommunikationsverktyg. Det är också en fördel om du har kännedom om arkitektur och den svenska arkitektbranschen. Vi är en skandinavisk verksamhet och god förståelse av danska och norska är en fördel.

Sök nu!
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 22 november. Bifoga 2-3 exempel på ditt arbete (från web eller tryck) Har du frågor är du välkommen att kontakta Kommunikationschef Eva Friis, evfr@arkitema.dk.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Vill du vara en del av en skandinavisk verksamhet och ansvarig for att öka kännedomen om Arkitema i Sverige? Har du styr på pressen och intresse for SoMe? Då är du den vi söker. Arkitema har vuxit markant de senaste åren och därför söker vi en erfaren kommunikatör som är...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group