I rollen som kommunikatör arbetar du på Anticimex centrala marknadsavdelning, i dagsläget bestående av 3 personer som tillsammans ansvarar för Anticimex kundkommunikation i nära samarbete med avdelningarna för PR, strategisk försäljning och affärsutveckling. I rollen ingår att leda kommunikationsarbetet kring dina tjänsteområden och ansvara för Anticimex närvaro i digitala kanaler, så som sociala medier och externwebb. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Liljeholmen.

 

Om dig

För att lyckas och trivas i rollen som kommunikatör på Anticimex tror vi att du har relevant akademisk utbildning (eller motsvarande) samt ett par års erfarenhet av en liknande roll. Du är bra på att skriva informativa och säljande texter och vet framför allt hur man anpassar budskap och tonalitet efter målgrupp och kanal. Du är kreativ och noggrann med en god förmåga att skapa kommunikation som informerar, engagerar och genererar försäljning. Vi tror att du tidigare har jobbat i Episerver, In Design och Photoshop samt Googles verktyg för analys och uppföljning.

 

Exempel på arbetsuppgifter

 • Ta fram och driva kommunikationsinsatser ”från ax till limpa”
 • Uppdatera och utveckla anticimex.se
 • Vara delaktig i att ta fram marknads- och kommunikationsplan
 • Skapa engagerande innehåll i sociala medier
 • Planera och skapa digitala utskick till befintliga och potentiella kunder
 • Identifiera nya digitala verktyg och kommunikationsmetoder för att utveckla och förbättra Anticimex kunddialog

   

  Om Anticimex

  Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

   

  Vi är stolta över våra värderingar, Trust, Innovation, Passion, de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

   

  Vi erbjuder dig

 • En gedigen introduktion och utbildning – därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
 • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning
 • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
 • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

   

  Ansökan

  Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 15/5-18. Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linda Edling linda.edling@anticimex.se 0721416203 alt Marknadskommunikatör Caroline Calemark Caroline.Calemark@anticimex.se 0739492120.

  Har du tekniska frågor gällande ansökningsförfarandet, kontakta support@webcruiter.se

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
I rollen som kommunikatör arbetar du på Anticimex centrala marknadsavdelning, i dagsläget bestående av 3 personer som tillsammans ansvarar för Anticimex kundkommunikation i nära samarbete med avdelningarna för PR, strategisk försäljning och affärsutveckling. I rollen ingår att leda kommunikationsarbetet kring dina tjänsteområden och ansvara för Anticimex närvaro i digitala...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group