Aller media satsar och rekryterar för att bygga vår kommunikationsavdelning. Nu söker vi dig, en superkommunikatör, som kan ta vårt corporate brand till högre höjder.

Vi är idag ett litet och tajt team som jobbar med alla våra kommunikationskanaler och målgrupper – allt från internkommunikation, employer branding och CSR till PR och riktade aktiviteter för vår B2B-målgrupp. Hos oss får du jobba mot en tydlig vision – att ge Sveriges kvinnor ett rikare liv! Är du stjärnan som vi söker?

 

Din roll

Som kommunikatör på Aller media jobbar du med att stärka vårt corporate brand, både internt och externt. Dagligen pågår många olika kommunikationsprocesser hos oss och vi arbetar tillsammans som en redaktion. Tillsammans med det övriga teamet ansvarar du bland annat för:

  • Att bygga gemenskap och kultur
  • Att hålla alla medarbetare uppdaterade om vad som händer hos oss genom vår interna kommunikation – direktsända nyhetsprogram, intranät, interna event, skärmar mm.
  • Att stötta ledningsgrupp och ledare i deras kommunikation med framtagande av budskap och kommunikationsplaner
  • Att planera och uppdatera våra sociala medier med innehåll du eller andra skapat.
  • Att arbeta proaktivt med PR för vårt corporate brand
  • Att förbereda budskap och kommunikationsplaner i händelse av kris
  • Att planera och genomföra kommunikationsprojekt som syftar till att stärka vårt employer brand, t ex CSR-projekt
  • Att stötta vår B2B-marknadsföring med webinarier, rapporter om våra kvinnliga målgrupper mm
  • Att mäta och följa upp våra kommunikationsinsatser
  • Att utmana rutiner, idéer och kollegor i hur vi arbetar med kommunikation. Vi vill alltid bli bättre och du får energi av att tänka nytt, kreera och genomföra.

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat i minst 5 år med kommunikation. Du ska ha förmågan att se hur kommunikation kan bidra till att bygga kultur och gemenskap, och erfarenhet av både intern och extern kommunikation. För dig är det lika stimulerande att skriva budskap inför en intervju som att planera för och uppdatera våra sociala medier. Du är van att jobba över alla kanaler, har en vass penna och ett öga för visuell paketering. Färdigheter i Photoshop och videoredigeringsprogram är meriterande.

Som person är du kommunikativ, har lätt att få med dig andra människor och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Du gillar omväxling och att driva många projekt parallellt. Du är positiv, nyfiken och inte rädd för att kavla upp ärmarna.

Vad vi erbjuder!

Du kommer att arbeta i ett företag i konstant utveckling där ingen dag är den andra lik. Här har vi en peppande kultur där vi jobbar mot gemensamma mål och supporterar varandra. Hos oss får du en viktig roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi gillar förändring. Vi är ett företag med mycket kärlek för våra anställda, användare och kunder!

Sök!

Tjänsten är tillsvidare, på heltid, med placering på vårt kontor på Humlegårdsgatan i centrala Stockholm. Omgående tillträde. Vi utvärderar kandidater löpande så sök snarast – dock senast den 20 augusti 2020. Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Jennie Knutsson, Kommunikationschef på jennie.knutsson@aller.com (obs, inga ansökningar mottages via mail). Vi vill revolutionera mediebranschen och göra Sveriges kvinnors liv rikare. Vi hoppas att du vill hjälpa oss på resan och ser fram emot din ansökan!

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Aller media satsar och rekryterar för att bygga vår kommunikationsavdelning. Nu söker vi dig, en superkommunikatör, som kan ta vårt corporate brand till högre höjder. Vi är idag ett litet och tajt team som jobbar med alla våra kommunikationskanaler och målgrupper – allt från internkommunikation, employer branding och CSR till...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group