Vill du vara med när vi tar nästa steg i vår digitala resa? Vi söker nu en onlineansvarig kommunikatör med fokus på sociala medier och redaktionellt arbete till vårt Göteborgskontor. En av våra största utmaningar är att bredda bilden av Akademiska Hus och förtydliga värdet av det vi gör och vår roll inom campusutveckling. Vi tror att ökad synlighet och dialog i digitala kanaler är en avgörande framgångsfaktor. För att lyckas i rollen behöver du ha en hög redaktionell och digital kompetens. Vi är en snabbfotad kommunikationsavdelning som värdesätter teamwork och kreativa lagspelare. Låter det som något för dig?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter I rollen som online-ansvarig samverkar du med hela kommunikationsavdelningen. Du ansvarar för att driva och utveckla vår digitala kommunikationsplattform med fokus på sociala kanaler. Det innebär bland annat ansvar för vår onlinestrategi, att följa och utveckla den i takt med att omvärldens förutsättningar förändras. Under hösten 2017 startar arbetet med att digitalisera vårt kundmagasin Aha. Implementering och sjösättning av ett helt nytt digitalt koncept, som även det blir en av dina huvuduppgifter, samt att driva konceptet framåt över tid.

Din erfarenhet och utbildning Du har en akademisk utbildning, eller motsvarande, inom digital kommunikation och minst 2 års relevant yrkesmässig erfarenhet/praktik. Du har erfarenhet av projektledning och av att skapa och publicera innehåll på webbplatser och i sociala kanaler i syfte att skapa dialog och bygga relationer. Vi tror att du redan nu har ett brett kontaktnät i sociala kanaler.

Du har också grundläggande eller goda kunskaper i EPI server eller liknande CMS-verktyg, samt goda kunskaper i Officepaketet, InDesign och Photoshop.

Erfarenhet av strategiskt och redaktionellt arbete är ett stort plus.

Dina personliga egenskaper Som person är du drivande, initiativrik och en sann optimist som vill samarbeta och bidra till teamets gemensamma leverans. Vi vill att du ska vara förtroendeingivande och lösningsorienterad.

Din ansökan Sista ansökningsdatum är den 17 augusti 2017, men urval och kallelse till intervju sker löpande.

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/06/mediejobb_logga.jpg?fit=1024%2C536https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/06/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationGöteborg
Vill du vara med när vi tar nästa steg i vår digitala resa? Vi söker nu en onlineansvarig kommunikatör med fokus på sociala medier och redaktionellt arbete till vårt Göteborgskontor. En av våra största utmaningar är att bredda bilden av Akademiska Hus och förtydliga värdet av det vi gör...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group