Vi erbjuder:

  • En omväxlande arbetsmiljö präglad av entusiasm och hög arbetstakt.
  • En kultur som baseras på ett kollektivt ansvar att föra vårt arbete framåt, förtroende för varandra och samarbete över avdelningsgränserna.

Vi söker en kommunikatör som

  • Bidrar stort med sin journalistiska erfarenhet till våra tidningar (Erikshjälpens tidning, Second Hand Magasinet, Årsredovisning och Ungagerad) och i det dagliga arbetet på kommunikationsavdelningen med tryckt och digital media.
  • Ansvarar för innehållet på Erikshjälpens webbplats (wordpress) och intranät.
  • Har förmåga att sammanfatta komplext material och utifrån detta producera kommunikationsmaterial anpassat för olika kanaler och målgrupper.
  • Även kan sprida våra budskap via våra sociala medier såsom twitter och facebook.
  • Ansvarar för innehåll och utskick av nyhetsbrev och återrapportering till givare.
  • Kan utrycka sig väl i tal och skrift och har erfarenhet av att skriva och redigera texter både på svenska och engelska.
  • Har minst tre års erfarenhet av journalist/kommunikationsarbete.

Meriterande

  • Tycker om att fotografera och filma.

Kompetens

Vi söker dig som har en utbildning inom journalistik/kommunikation eller liknande och har god erfarenhet av journalistiskt arbete, webb och sociala medier. Du arbetar vant i Adobe-serien.

Du har en god känsla för att anpassa budskap efter målgrupp och gillar det skrivna ordet. Du har erfarenhet av att utforma och driva projekt och samordna kontakter externt och internt. Du har ett gediget intresse för vårt arbete för barns rättigheter.

Egenskaper
Du har intresse för barn och globala utvecklingsfrågor. Du samarbetar bra med andra, är ödmjuk, tar stort ansvar och är självgående och ser var din arbetsinsats behövs. Du tar egna initiativ, reagerar snabbt och kan omprioritera vid oförutsedda händelser. Du tycker om att jobba intensivt och ofta under tidspress. Du har förmågan att tänka strategiskt och ser helheten när det gäller kommunikationsarbetet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, att du delar Erikshjälpens kristna värdegrund och vill vara med och göra skillnad. Stämmer detta in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan!

Erikshjälpen eftersträvar mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och ursprung.

För ytterligare information
Kontakta kommunikationschef Louise Nordlund Johansson för ytterligare information på telefon 0709-373305 eller epost louise.nordlund@erikshjalpen.se

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast söndagen den 19 februari till ansokan@erikshjalpen.se .
Märk ansökan med Kommunikatör – skribent.

MedieJobbPR & KommunikationHusqvarna
Vi erbjuder: En omväxlande arbetsmiljö präglad av entusiasm och hög arbetstakt. En kultur som baseras på ett kollektivt ansvar att föra vårt arbete framåt, förtroende för varandra och samarbete över avdelningsgränserna. Vi söker en kommunikatör som Bidrar stort med sin journalistiska erfarenhet till våra tidningar (Erikshjälpens tidning, Second...