Enheten Verksamhetsstöd är en sammanhållen organisation som utgör ett stöd för hela Högskolan i Borås. Verksamhetsstöd stödjer ledning, forskning och utbildning på alla nivåer.

Avdelningen Kommunikation söker nu en Kommunikatör.

Arbetsbeskrivning
Som kommunikatör på avdelningen Kommunikation kommer du framförallt att skriva nyheter för både extern och intern webb. Det interna nyhetsarbetet omfattar också att producera nyhetsbrev. Arbetet innefattar sedvanliga kommunikatörsuppgifter såsom att göra intervjuer, fotografera, uppdatera webb och skapa trycksaker. Projektledning i olika kommunikationsinsatser kan också förekomma. Kommunikatören är avdelningens kontakt mot dem som arbetar med hållbar utveckling och internationalisering på Högskolan i Borås.

Kvalifikationer 
För anställningen krävs fullgjord kommunikationsutbildning på högskolenivå eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Sökande ska ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. För att passa i rollen krävs det att du har förmåga att ta egna initiativ, kunna arbeta självständigt och har en förmåga att kunna prioritera bland arbetsuppgifter. Vidare krävs det att du har kunskaper i Adobe CS. Det är meriterande med kunskaper eller erfarenhet av högskolornas/universitetens organisation och verksamhet. Kunskaper i publiceringsverktyg, gärna Episerver är även det en merit.

Högskolan i Borås värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform : Visstidsanställning
Sysselsättningsgrad : Heltid
Tillträde : 1 september 2017 fram till och med 7 januari 2018.
Placeringsort : Borås
Diarienummer : PA 2017/326

Kontakt
Upplysningar om anställningen lämnas av Ann-Christin Andreasson via telefon 033- 435 40 22. Fackliga företrädare är Gunnar Wramsby för Saco-S och Jonas Andersson för OFR-ST. De fackliga företrädarna nås via högskolans växel 033-435 40 00.

Ansökan
Du ansöker om anställningen via vår hemsida genom att klicka på ”Ansök” längst ned i annonsen.

Skriv tydligt i din ansökan vad du söker för anställning och ange diarienummer. Till din ansökan ska följande dokument bifogas:

  • Personligt brev
  • CV med referensuppgifter och löneanspråk
  • Intyg/betyg och övriga merithandlingar du som sökande vill åberopa

Efter sista ansökningsdag kan inga kompletteringar göras elektroniskt.

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-22. 

Enligt Riksarkivets föreskrifter måste vi arkivera ansökningshandlingar i två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft. 

 

Ansök här.

https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/06/mediejobb_logga.jpg?fit=1024%2C536https://i2.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/06/mediejobb_logga.jpg?resize=150%2C150MedieJobbPR & KommunikationBorås
Enheten Verksamhetsstöd är en sammanhållen organisation som utgör ett stöd för hela Högskolan i Borås. Verksamhetsstöd stödjer ledning, forskning och utbildning på alla nivåer. Avdelningen Kommunikation söker nu en Kommunikatör. Arbetsbeskrivning Som kommunikatör på avdelningen Kommunikation kommer du framförallt att skriva nyheter för både extern och intern webb. Det interna nyhetsarbetet omfattar...