Vill du arbeta på ett dynamiskt företag som befinner sig i en stark expansionsfas? Nu söker vi en tysktalande Kommunikationskoordinator till vår konceptavdelning där du kommer vara med och skapa en kommersiell och tydlig varuhuskommunikation för våra kunder. Sök redan idag!

Din roll
Som Kommunikationskoordinator ansvarar du för att kvalitetssäkra skyltning, administration samt genomförandet av kommunikationen i syfte att maximera försäljningen i våra varuhus. En stor av tjänsten innefattar att du ska översätta texter till tyska, både gällande externa och interna produktioner. Du ansvarar för orginalframtagning i nära samarbete med inköpsavdelningen och har även mycket kontakt med externa leverantörer avseende prover, översättning och offerter.  Vidare kommer du ansvara för:

  • Skyltframtagning och underhåll av Rustas grafiska mallar i skyltprogrammet ”Shoppa”, produkt- och bildbanken ”Mediablob” och affärssystemet ”IFS”.
  • Att skapa grafiska mallar, importera bilder och logotyper samt andra grafiska element i produktionerna.
  • Att agera support mot Rustas samtliga varuhus i Sverige, Norge, Tyskland och Finland.

Placering för tjänsten är på vårt huvudkontor i Upplands Väsby.

Din profil
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av en liknande roll inom grafiskt arbete och att du är en van projektledare. Du har goda kunskaper inom konsumentbeteende och en känsla för färg och form. Vi ser gärna att du arbetat brett med frågor som berör varuhuskommunikation och att du har kunskaper inom Adobe Creative Suite/Cloud; Indesign, Photoshop och Illustrator. Har du erfarenhet från detaljhandeln är detta meriterande.

Vidare är du obehindrad i tyska, svenska och engelska i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du även kan kommunicera på finska.

Som person är du väldigt noggrann, stresstålig och räds inte åt att ta konstruktiv kritik. För att trivas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för kommunikation, har god samarbetsförmåga och att du kan se och förstå helheten både övergripande men även på detaljnivå. Du har ett öppet sinne och har lätt för att ta till dig an nya arbetssätt. Vidare är du en resultatorienterad person med hög genomförandekraft. För dig är det viktigt att leverera service i världsklass!

Våra värderingar
Rusta står för värderingarna Enkelhet, Mod, Engagemang och Tillsammans. De fungerar som styrmedel vid sidan av vår vision och affärsidé samt som vägledning i det dagliga arbetet. Det är viktigt för oss att du agerar och levererar i enlighet med värderingarna.

Ansökan
Vill du bli en av oss? Ansök redan idag, dock senast den 26 september 2018. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Elnoosh Farhoudfar, tel. 0737 07 04 83.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationUpplands Väsby
Vill du arbeta på ett dynamiskt företag som befinner sig i en stark expansionsfas? Nu söker vi en tysktalande Kommunikationskoordinator till vår konceptavdelning där du kommer vara med och skapa en kommersiell och tydlig varuhuskommunikation för våra kunder. Sök redan idag! Din roll Som Kommunikationskoordinator ansvarar du för att kvalitetssäkra skyltning,...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group