Vill du växa tillsammans Coop MedMera Bank?

Vill du vara med och forma vårt bankerbjudande inom spara och låna? Hos oss har du stor chans att vara med att påverka i en liten bank med korta beslutsvägar som befinner sig i en utvecklingsfas. Vi söker dig som kan leva upp till kundernas högre krav på vår kommunikation i både digitala och analoga kanaler. Vad som är extra spännande med att arbeta i vår verksamhet är att kunden inte är vem som helst. Kunden är som oftast någon av Coops över 3 miljoner medlemmar som dessutom är våra ägare.

Ditt uppdrag

Rollen som kommunikationsansvarig innebär att du arbetar med att presentera Bankens kunderbjudande inom spara och låna för effektiv nykundsanskaffning och för bearbetning av befintliga kunder. Stort fokus ligger på den skriftliga kommunikationen, framförallt i digitala kanaler men även analoga. I rollen kommer du ansvara för att planera och genomföra kampanjer, hålla kontakt med byråer samt producera innehåll. Du kommer också ansvara för försäljningsresultat inom vissa köpta kanaler så som displayannonsering och sociala medier som sker i samarbete med mediebyråer. Du kommer även att arbeta med internkommunikation i syfte att öka kunskapsnivån om pågående aktiviteter och projekt inom Banken. I din roll kommer du att samarbeta med kollegor från flera områden inom Banken och Coops Marknadsavdelning. Rapportering sker till chefen för Försäljning och Kommunikation på MedMera Bank.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för, planera och genomföra kampanjer samt säkerställa uppföljning
  • Producera kommunikation genom hela kundlivscykeln
  • Ansvara för hur Banken uttrycker sig i externa kanaler
  • Ansvara för försäljningsresultat och budgetuppföljning för köpt trafik från display och sociala medier
  • Ansvara för internkommunikation
  • Redigera och publicera information på Bankens publika webbsidor
  • Upprätta briefer och ha kontakt med reklam- och mediabyråer

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat minst 5 år med kommunikationsfrågor, gärna inom den finansiella sektorn, och som vill ta mer ansvar och bredda dina erfarenheter. Du har en eftergymnasial utbildning inom media, kommunikation eller motsvarande.

För att lyckas med ditt uppdrag behöver du vara lyhörd, flexibel och ha lätt att lära dig nya saker.

Du har en god känsla för det svenska språket och kan skapa kreativa och konverterande budskap i annonstexter och har förståelse för vilka möjligheter olika kommunikationskanaler skapar. Du intresserar dig för digital utveckling och är affärsorienterad. Du är bra på att bygga och utveckla relationer som en lagspelare men arbetar även självständigt och tar egna initiativ. Du behöver också har förmågan att hantera många frågor samtidigt då utvecklingstempot är högt i vår verksamhet.

Ansök här.

MedieJobbPR & KommunikationSolna
Vill du växa tillsammans Coop MedMera Bank? Vill du vara med och forma vårt bankerbjudande inom spara och låna? Hos oss har du stor chans att vara med att påverka i en liten bank med korta beslutsvägar som befinner sig i en utvecklingsfas. Vi söker dig som kan leva upp...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group