Sverige för UNHCR söker kommunikation och PR-ansvarig för längre vikariat. Tjänsten innebär en spännande och utvecklande roll inom Sverige för UNHCR:s kommunikationsteam där du blir organisationens kontaktperson mot byråer, influencers och andra samarbetspartners.

I ditt arbete initierar och hanterar du kampanjer, PR-aktiviteter och andra kommunikationsinitiativ med syfte att öka varumärkeskännedom och skapa möjligheter för givare och potentiella givare att engagera sig i organisationen. Du ger också råd och stöd när det gäller kommunikationsrelaterade aktiviteter till andra kollegor på Sverige för UNHCR.

I arbetsuppgifterna ingår även att tillsammans med insamlingsteamet ansvara för text, bild och layout av mejl till våra givare.

Du rapporterar till och arbetar nära kommunikationschefen på en avdelning som idag består av sju personer som tillsammans ansvarar för organisationens PR-aktiviteter, mediekontakter, samarbeten, webbsidan, sociala medier-kanaler och mejl-kommunikationen till givare m.m.

Kommunikation och PR-ansvarig är ett föräldravikariat från januari 2021 och ett år framåt.

KVALIFIKATIONER

  • Du har en utbildning inom marknad, kommunikation, journalistik eller PR.
  • Du är en god skribent.
  • Du kan arbeta självständigt och hålla deadlines.
  • Du är självgående med möjlighet att initiera och driva egna projekt på egen hand.
  • Du är kreativ och flexibel med förmåga att samarbeta väl med andra. Du har mycket goda kunskaper i engelska både i skrift och tal.
  • Du står bakom UNHCR:s arbete och värderingar.

Det är inget krav men meriterande om du tidigare har jobbat med humanitära eller idéburna frågor, eller har erfarenhet från en internationell organisation.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 17 november 2020.

MedieJobbPR & KommunikationStockholm
Sverige för UNHCR söker kommunikation och PR-ansvarig för längre vikariat. Tjänsten innebär en spännande och utvecklande roll inom Sverige för UNHCR:s kommunikationsteam där du blir organisationens kontaktperson mot byråer, influencers och andra samarbetspartners. I ditt arbete initierar och hanterar du kampanjer, PR-aktiviteter och andra kommunikationsinitiativ med syfte att öka varumärkeskännedom...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group