Till vår Customer Experience avdelning söker vi en Strategic Visual Merchandiser som brinner för retail, konceptutveckling och kreativa lösningar! Du kommer att ingå i VM & Konceptavdelningen som ansvarar för att strategiskt och taktiskt utveckla KappAhls butikskoncept. Vi erbjuder god stämning och stora möjligheter att bidra och att utvecklas på en kreativ arbetsplats på ett modeföretag i tiden.

Ditt ansvar

Ditt ansvar är att arbeta fram guidelines till butik genom VM-strategi, planning och Space Management. En viktig del i ditt arbete är att utveckla varuvisningen och skapa starka kampanj- och aktivitetsytor. Löpande butiksinformation ingår som en naturlig del av ditt uppdrag. Tillsammans med övriga i VM-teamet, och genom ett nära samarbete med Brand House, Sortiment, Allokering och arkitekter, ansvarar du för att planera, utveckla och följa upp att våra butiker är tydligt strukturerade, inspirerande och guidande för våra kunder.

Din kompetensprofil

Du är en av de bästa i branschen när det gäller att skapa kommersiell och inspirerande varuvisning i butik. Förutom en butikskommunikation-/VM-utbildning har du lång erfarenhet av att driva utveckling av butikskampanjer på ledande befattning inom VM i ett kedjekoncept. Att du behärskar engelska och svenska och har mycket goda kunskaper i Microsoft Office, Indesign samt Mockshop är en förutsättning för denna tjänst.

Din personlighet

Du är en kommersiell och kreativ person som stimuleras av ett högt tempo och goda försäljningsresultat. Du är strategisk och målinriktad med flexibel och prestigelös inställning och vågar ta okonventionella grepp för att driva arbetet framåt och lösa utmaningar på ett effektivt sätt. Du har stort affärsmanskap och förståelse för kundens behov. Du har en mycket god kommunikativ förmåga och är skicklig på att förmedla budskap både muntligt, skriftligt och visuellt för att skapa engagemang och motivation. Att du är van att driva ditt eget arbete mot övergripande mål och trivs med att arbeta i team för att nå effektivitet och helhetslösningar ser vi som självklart.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord – teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod.
Vi erbjuder en tjänst präglad av stort eget ansvar, omväxlande utmaningar och stora möjligheter att påverka ditt arbete.

Välkommen till oss!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse, placerad på vårt huvudkontor i Mölndal.

Din ansökan ser vi fram emot senast den 23 mars via www.kappahl.se/lediga-jobb. 

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Petra Wendels, Head of VM & Concept, på telefon 031-7715548.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, telefon: 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, telefon: 031-7715643.

MedieJobbDesign & GrafikStockholm
Till vår Customer Experience avdelning söker vi en Strategic Visual Merchandiser som brinner för retail, konceptutveckling och kreativa lösningar! Du kommer att ingå i VM & Konceptavdelningen som ansvarar för att strategiskt och taktiskt utveckla KappAhls butikskoncept. Vi erbjuder god stämning och stora möjligheter att bidra och att utvecklas...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group