Som chef för e-handel & digital utveckling har jag förmånen att leda en engagerad och motiverad organisation där alla tar ett eget ansvar över för att vi ska nå våra gemensamma mål affärsområden. Vi lever i en tid där kundernas förväntningar och köpmönster är i stark förändring, förflyttningen från de fysiska till digitala kanalerna är utmanande men också en fantastisk möjlighet.

Som vår nya kampanjkoordinator kommer du att spela en viktig roll i att skapa attraktiva kunderbjudanden, kommunicera kampanjer och erbjudanden till kunder samt arbeta med att uppdatera sajten. Vill du ta denna utmaning kommer du mötas av en organisation som är full av drivna och innovativa medarbetare som har fullt fokus på att lyckas med vår vision, att bli kundernas förstahandsval!

Kampanjkoordinator E-handel till Apotek Hjärtat

Som E-Kampanjkoordinator är du en nyckelperson i e-handelsteamet som bland annat arbetar tätt med och stöttar Kampanjansvarig och Online Merchandiser med kampanjplanering gällande uppföljning, analys och optimering. Du kommer vara den som samordnar och säkerställer dialog och samarbete med andra avdelningar i Apotek Hjärtat så att vi tillsammans kan genomföra framgångsrika och lönsamma kampanjer online.

Som Kampanjkoordinator är ansvarig för produktion av e-handelns nyhetsbrev och för att säkerställa att denna kanal hela tiden optimeras i syfte att maximera försäljningen online.

Som Kampanjkoordinator E-handel är du

  • Ansvarig för produktion av nyhetsbrev och säkerställer att, genom data, löpande analys, uppföljning och optimering, kanalen bidrar till att maximera försäljningen online
  • Koordinera e-handelns aktiviteter, problem och initiativ med övriga avdelningar på Apotek Hjärtat
  • Genererar och uppdaterar innehåll på sajten
  • Genom uppföljning och analys bistå övriga i teamet med insikter och information för att säkerställa en optimal kampanjplan, ökad kundnytta och maximerad försäljning online
  • Vara delaktig i JM-samarbeten vid exempelvis planering, utförande och uppföljning
  • Vara ett stöd till Kampanjansvarig vid exempelvis planering, utförande och uppföljning av kampanjarbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas och tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Du kommer tillhöra ett team om totalt 18 personer där du tillsammans med två kollegor kommer ha det huvudsakliga ansvaret för kampanjer online och arbetet med konvertering av kundflöden på sajten.

Det här är du!

Vi tror att du är en analytiskt lagd person med intresse för försäljning. Som person är du nytänkande och vågar utmana valda sanningar, du har ett starkt eget driv och ser alltid möjligheter att förbättra och utveckla arbetssätt och strukturer. Du är en lagspelare som vet att vi lyckas bäst när alla drar åt samma håll, att arbeta upp nära samarbeten och nätverk inom organisationen är därför en naturlig del av ditt förhållningssätt.

Vi tror att du har en erfarenhet från arbete inom digitala kanaler och/eller erfarenhet av arbete med digital marknadsföring mot slutkund. En akademisk examen inom marknadsföring är meriterande. Du har baskunskap inom bildhanteringsprogram såsom Photoshop och erfarenhet av arbete med CMS-verktyg. Du är en god skribent med kunskap om SEO och baskunskaper inom Google Analytics. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att producera nyhetsbrev.

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där vi erbjuder dig individanpassad kompetensutveckling och där du har ett nära samarbete med dina kollegor och chef.

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

För frågor om tjänsten kontakta HRBP Johan Vesterlund på telefon 072-53 55 220. Sista ansökningsdag är 7 juni.

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Ansök här.

MedieJobbE-commerceSolna
Som chef för e-handel & digital utveckling har jag förmånen att leda en engagerad och motiverad organisation där alla tar ett eget ansvar över för att vi ska nå våra gemensamma mål affärsområden. Vi lever i en tid där kundernas förväntningar och köpmönster är i stark förändring, förflyttningen från de fysiska...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group