Vill du arbeta med den senaste tekniken gällande digital annonsering för några av Sveriges största annonsörer? Har du ett öga för detaljer, gillar siffror och att analysera kampanjresultat? Då är du kanske MediaComs nya ad operation specialist som arbetar med video och digital kampanjhantering.

Arbetsuppgifter
Som ad operation specialist och kampanjkoordinator är du ansvarig för att sätta upp våra kunders kampanjer i de annonshanteringssystem som används. Du hanterar annonsmaterial i form av digitala displayannonser, videomaterial, native och material för sociala medier och programmatiska kampanjer. Du ansvarar för att lägga in kampanjer i ekonomisystem och ansvarar för att följa kampanjens resultat i realtid och sammanställa rapporter både i Excel, PowerPoint och olika dashboard-lösningar.

Kvalifikationer
I rollen som digital ad operations specialist och kampanjkoordinator bör du ha:
  • Ett tydligt och strukturerat arbetssätt.
  • Erfarenhet av att ha jobbat i annonshanteringssystem till exempel DoubleClick, Adform eller Sizmek.
  • Erfarenhet av att använda Excel och PowerPoint.
  • Lätt att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.
  • Erfarenhet av hantering annonser i HTML5. Kunskap av hantering av Dynamiska annonser och upptagning av webbplatser är en fördel.
  • Arbetslivserfarenhet inom det digitala på mediebyrå, digitalbyrå, mediehus, marknadsavdelning eller försäljningsavdelning är meriterande.
  • Arbetat med webbanalys, till exempel Google Analytics eller Omniture.
Som person är du noggrann, engagerad, professionell och prestigelös. Du bör även kunna arbeta proaktivt och självgående som en del i ett större team.
På MediaCom får du en omväxlande och utmanande roll med eget ansvar och härliga kollegor. Välkommen att höra av dig till oss om du känner att beskrivningen av tjänsten passar in på dig.

Snabbinfo
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt fina kontor på Birger Jarlsgatan 52 i Stockholm.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Löfgren, anders.lofgren@mediacom.se. Vill du läsa mer om Mediacom, besök www.mediacom.se
MedieJobbStrategiStockholm
Vill du arbeta med den senaste tekniken gällande digital annonsering för några av Sveriges största annonsörer? Har du ett öga för detaljer, gillar siffror och att analysera kampanjresultat? Då är du kanske MediaComs nya ad operation specialist som arbetar med video och digital kampanjhantering. Arbetsuppgifter Som ad operation specialist och kampanjkoordinator...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group