I över 30 år har Idrottens Spel arbetat för att skapa resurser till svensk idrott. Vi ägs av Västsvenska Idrottsförbundet. I koncernen ingår bl a Idrottens Bingo, IDP Print och IDP Mailhouse i Halmstad. Med ca 550 miljoner kronor i omsättning och 300 anställda fortsätter vi att satsa offensivt, allt för att kunna bidra mer till föreningslivet.

Våra 32 bingohallar ger 100 000 kronor om dagen till idrotts- och föreningslivet. Vi är dessutom i absolut framkant när det gäller utveckling och produktion av säkerhetsprodukter som t ex skraplotter och annan avancerad variabelprint. Vår unika bingoupplevelse på nätet genom idrottensbingo.se startade under hösten 2014.

Kort sagt – vi finns och verkar för att kunna skapa bättre förutsättningar för idrotten och det tycker vi är kanonskäl för att ”gå till jobbet”. Vill du bli en av oss?

Vi söker nu en driven Kampanjansvarig Marknadskoordinator för hela varumärket Idrottens Bingo.
Som Kampanjansvarig Marknadskoordinator har du en nyckelroll på vår marknadsavdelning där vi arbetar som en liten inhouse-byrå.

Ditt huvudansvar är att koordinera alla våra kampanjer och marknadsaktiviteter samt ha löpande kontakt med våra inhouse-kunder såväl som våra leverantörer.

Som kampanjansvarig hos oss kommer du att arbeta med framtagande, genomförande och uppföljning av kampanjer och marknadsaktiviteter genom olika marknadskanaler utifrån uppsatta marknadsplaner och resultatmål. Du har en aktiv roll i kampanjens utformning och arbetar i nära samarbete med övriga i teamet. I rollen ingår också input och arbete med utformning av marknadsbudskap och copy. Uppföljning av genomförda kampanjer är en viktig del av din roll och görs löpande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Planering och utveckling av kampanjer
 • Upphandla media
 • Koordinera våra marknadsaktiviteter
 • Driva, följa upp och analysera våra kampanjer

För att lyckas i rollen tror vi att du utöver minst 4 års relevant yrkeserfarenhet från exempelvis frilans, inhouse-byrå eller reklambyrå har:

 • Relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet inom marknadsföring
 • Vana att självständig planera och genomföra kampanjer
 • Förmåga att analysera och utveckla företags övergripande varumärke
 • Goda resultat av att arbeta med säljande budskap med hjälp av text och bild
 • God kännedom om CRM, digital marknadsföring och sociala medier
 • Goda kunskaper i Photoshop, Illustrator, Indesign

Är du den vi söker?

 • Du har en god organisationsförmåga, även under tidspress och i ett högt tempo.
 • Du är resultatinriktad och din är passion är försäljning och marknadsfrågor
 • Du är initiativtagande och tycker det är roligt att arbeta med flera projekt samtidigt.

För rätt person erbjuds ett utvecklade och varierande jobb tillsammans med ett roligt team av drivna medarbetare. Hos oss värdesätts gemenskap och det är självklart att alla hugger i där det behövs. Vi är ett litet tajt gäng där deadline och kundnytta går före prestige. Vi tycker om att överträffa förväntningar och att arbeta som ett lag där alla har sin roll att fylla.

Ansök via mail på mailadress hr@idrottensspel.se med CV och personligt brev.

Vid frågor maila till Lizelotte Hofgren, Teamledare Marknadsavdelningen, lizelotte.hofgren@idrottensspel.se

MedieJobbAdministrationGöteborg
I över 30 år har Idrottens Spel arbetat för att skapa resurser till svensk idrott. Vi ägs av Västsvenska Idrottsförbundet. I koncernen ingår bl a Idrottens Bingo, IDP Print och IDP Mailhouse i Halmstad. Med ca 550 miljoner kronor i omsättning och 300 anställda fortsätter vi att satsa offensivt,...