Har du en eftergymnasial utbildning inom marknad, IT eller digital marknadsföring? Är du intresserad av digitala medier och arbete i ett stort spännande bolag? Då har vi tjänsten för dig!
Nu söker vi en webredaktör till SAS huvudkontor i Frösundavik. SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.

I din roll kommer du att tillhöra teamet Global Digital Sales & Mechandising som är en del av Digital Sales & Distribution. Avdelningen är en del av den kommersiella enheten inom SAS och ansvarar för försäljningen i alla digitala kanaler och på alla marknader. Digital Sales & Merchandizing-teamet ansvarar för att optimera organisk trafik, information/fakta, kampanjer och bokningsflöden för att driva försäljningen i SAS digitala kanaler. I din roll som webredaktör kommer du att arbeta med allt webinnehåll på SAS alla sajter i hela världen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:

– Ansvar för innehållsuppdateringar på SAS externa webbsidor
– Säkerställa att kampanjer produceras och publiceras
– Samarbete med andra avdelningar för att säkerställa att kommande aktiviteter på SAS webbsidor är korrekt förberedda för att nå önskat resultat
– Representera Digital Sales- teamet i arbetsgrupper och processer
– Leda mindre projekt och processer inom Digital Sales

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar ute hos vår kund SAS med huvudkontor i Solna. Tjänsten startar så snart vi har hittat rätt person och pågår under 6 månader med chans till förlängning. Det är en heltidstjänst och kontorstider med förtroendetid tillämpas.

KUNSKAPER FÖR UPPDRAGET

Vi söker dig som har läst en eftergymnasial utbildning inom marknad, IT, digital marknadsföring eller motsvarande, det är meriterande om du har arbetat i en liknande roll tidigare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i ett CMS-system (Epi server eller Adobe AEM) samt kunskap inom HTML-kodning. För att passa in i denna roll på SAS ser vi att du är analytisk, snabblärd, initiativtagande och duktig på att prioritera dina arbetsuppgifter. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Är det Dig vi beskriver här ovan? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Ansök här.

https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/11/sas.png?fit=384%2C200https://i0.wp.com/mediejobb.info/wp-content/uploads/2017/11/sas.png?resize=150%2C150MedieJobbJournalistik & CopywritingSolna
Har du en eftergymnasial utbildning inom marknad, IT eller digital marknadsföring? Är du intresserad av digitala medier och arbete i ett stort spännande bolag? Då har vi tjänsten för dig! Nu söker vi en webredaktör till SAS huvudkontor i Frösundavik. SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel...


Missa inte nya #MedieJobb!

Gå med vår Facebook grupp