Vill du arbeta i ett litet företag där din insats gör skillnad? En digital resa med Clarendo ställer höga krav på dig och ger dig stora möjligheter! Hos oss kommer du bli specialist inom vårt egendesignade IT-verktyg ”TIM”, i vilket du hjälper våra kunder med bland annat systemsupport och utbildning. Låter detta som din nästa utmaning? Vi söker dig som är nyfiken, uppgiftsorienterad och som med tålamod och noggrannhet ser till att slutföra dina arbetsuppgifter mot tydliga deadlines. Välkommen att söka rollen som Junior Projektledare!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig personlig och professionell utveckling. Med vårt höga tempo och krävande arbetsuppgifter kommer du ständigt lära dig nytt och bygga upp din kompetens inom affärsutveckling och ledningssystem. På sikt kommer du kunna ta dig an rollen som projektledare och sedermera även axla rollen som ledningssystemarkitekt med avancerad rådgivning eller ansvara för andra typer av projekt.

 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Assistera projektledare i implementeringsprojekt; strukturera och bygga upp kundens verksamhet i ett IT-verktyg fram till certifiering enligt standarderna ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 mfl.
  • Hjälpa befintliga kunder med systemsupport; svara på frågor rörande teknik och funktion, diskutera lösningar och förbättringar.
  • Utbilda kunder i vårt IT-verktyg
  • Skapa/ändra mallar och checklistor i IT-verktygets malleditor.
  • Utföra analyser, sammanställningar och utvärderingar.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du blir en del av ett litet samkört team som har fokus på verksamheten och uppgifterna. Vårt mål är att kunden erhåller ett certifikat i enlighet med vald standard och framförallt får ett ledningssystem som fungerar för deras verksamhet.

Kontoret är placerat på STUDIO, nära Centralstationen i Malmö med utmärkta kommunikationsmöjligheter.

VEM ÄR DU?

Du är van vid att arbeta i ett eller flera IT-stöd/affärssystem i en roll så som till exempel systemsupport, super user, administratör, koordinator eller dylikt. Har du eftergymnasial utbildning inom tex. företagsekonomi, management eller affärsutveckling är det meriterande men framförallt är det viktigt att du har ett intresse för hur organisationer fungerar och är nyfiken på olika verksamheter och vad som driver framgång. Du är van att uttrycka väl dig på svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas i rollen och med oss är du strukturerad, analytisk och detaljorienterad. Du tar ansvar för ditt arbete och förmår att ta egna initiativ med fokus på uppgiften. Du är nyfiken, drivande och lär dig självständigt samt har lätt för att förstå processer och flöden. Då vi jobbar nära våra kunder är det viktigt att du är kvalitetsmedveten, relationsskapande och kan uttrycka dig på ett professionellt sätt. Prestigelöshet och flexibilitet är andra egenskaper vi värderar högt. Det är en stor fördel om du gillar teknik och förstår det påtalade syftet med att införa IT-stöd; att de gör processer och arbetssätt effektivare, bättre och smartare.

Ansök här.

MedieJobbProjektledningMalmö
Vill du arbeta i ett litet företag där din insats gör skillnad? En digital resa med Clarendo ställer höga krav på dig och ger dig stora möjligheter! Hos oss kommer du bli specialist inom vårt egendesignade IT-verktyg 'TIM', i vilket du hjälper våra kunder med bland annat systemsupport och...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group