Vi på Nordbutiker är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag med säte i Norrtälje, men är verksamma i hela Norden. Vår huvudfokus ligger inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar, elsparkcyklar, elmopeder och eldrivna seniorscooters. Inom detta område driver vi ett tiotal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen säljer våra egna varumärken. Företaget är i en stark tillväxtfas och har tre år i rad blivit utsedda till Gasellföretag. Omsättningen är idag ca: 115 Mkr och på vårt kontor/lager i Norrtälje är vi ca 30 anställda.
Hos oss är det alltid högt tempo, härlig stämning bland kollegorna och högt i tak. För oss är det viktigt att alla har möjlighet att påverka arbetet och vågar testa nya idéer och vägar tillsammans. Kollektivavtal finns på arbetsplatsen.
Besök gärna någon av våra webbutiker för mer information om våra produkter:
www.rull.se, www.evobike.se, www.elmoped.se, www.blimo.se, www.sportig.se

Om tjänsten
Som digital marknadsförare får du en viktig roll inom arbetet att lyfta vår marknadsföring och digitala kommunikation till nästa nivå. Du blir en del av ett litet team där en av oss går på föräldraledighet till hösten. Du får ansvar att driva försäljningen genom att arbeta med främst Google, sociala medier, SEO och on-site optimering. Rollen har ett operativt fokus med mycket analys/optimering samt direkt kommunikation med våra kunder via sociala medier.

Vad erbjuder vi?
Tjänsten innebär en häftig karriärresa där du erbjuds möjligheten att sätta din egen prägel på såväl strategi som verkställande. Du blir en viktig del av ett framgångsrikt internationellt e-handelsföretag som tidsmässigt ligger i helt rätt bransch; lätta eldrivna fordon. Du kommer att få god insikt i en spännande gren av import- och e-handelsbranschen då ditt dagliga arbete är tätt intill företagsledningen.

Din bakgrund
För att lyckas ser vi att du har ett par års erfarenheter från en liknande tjänst med dokumenterat goda resultat, gärna från ett större företag. Erfarenheter från B2C och e-handel är meriterande. Du har gärna eftergymnasial utbildning inom relevant område, t ex ekonomi/marknadsföring.

Om dig
Du är kreativ och resultatinriktad samtidigt som du brinner för analys och optimering. Digital marknadsföring och framförallt e-handel är din hemmaplan. Vi tror att du har en stark social sida och en förmåga att tänka utifrån olika målgruppers perspektiv. Din personlighet och kompetens präglas av högt driv, passion, engagemang, kunskap och effektivitet. Du är matematisk till sinnet och trivs med att analysera data och dra egna slutsatser som leder till beslut. Vidare har du har goda kunskaper inom:

  • Sociala medier
  • Digital annonsering
  • Dialog i digitala kanaler
  • SEO
  • Google Ads och annan SEM.
  • Google Analytics.
  • Dagens medielandskap generellt, i synnerhet sociala medier.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Placeringsort: Norrtälje
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Pilebro, markus@nordbutiker.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök till ansokan@nordbutiker.se

.

MedieJobbE-commerceNorrtälje
Vi på Nordbutiker är ett av Sveriges snabbast växande e-handelsföretag med säte i Norrtälje, men är verksamma i hela Norden. Vår huvudfokus ligger inom området lätta eldrivna fordon såsom elcyklar, elsparkcyklar, elmopeder och eldrivna seniorscooters. Inom detta område driver vi ett tiotal egenutvecklade webbutiker i Norden där vi huvudsakligen...

Missa inte nya #MedieJobb! Prenumerera på MedieJobbs Jobbalert


MedieJobbs facebook group